Livet på Runö

Två veckor av mitt liv spenderar jag på Runö. jag förväntade mig att jag skulle ta mig hem över helgen men beslutade mig för att stanna kvar. Det beslutet ångrar jag inte. Att dela två veckor av mitt liv med underbara människor har gett mig mycket.Det här får man aldrig göra om tror jag. Vi har vänt ut och in på hjärnkontoret som värkt av träningsvärk på nätterna.jag som är morgonpigg har vaknat först när klockan ilsket spelar någon käck låt som ingen blir glad åt.. Men ikväll har John Blund lämnat mig. Skriver därför en rad eller fler. Vi har vänt och skruvat på ideologier och insett vad lite jag vet men vad mycket jag fått av lära mig av alla.Förväntningarna är olika för oss alla men riktningen har varit åt samma håll. Grupperna ville inte ha så mycket rollspel! Men vilken föreställning vi haft .Varje dag har varit en ny akt. Humor har varit ett tätt inslag och som Stefan och Christer sa Röven har fått ett nytt ansikte. Att jag skulle sjunga varje morgon trodde jag var ett skämt. Jag som bara sjunger med blod i vin-omloppet.Fördjupningsarbetet en klass för sig, Ahha Rättvisa lite lätt och enkelt arbete.Om man bara inte måste vara så ambitiös alltid och tidsoptimist .Men gruppen presenterade något man sent kommer att glömma. Tack alla i gruppen.Övriga grupper var fantastiska, mycket man kan använda i framtida uppdrag. Fast det som etsat sig fast mest är nog ändå DJP. Vår grupp om fascism och nazism. Hur man kan få till något så skruvat och ändå så ironiskt nästan religiöst med vår nya hälsning. Var jag än kommer möta er vänner i framtiden ska jag alltid hälsa på vårt vis. Som en sol med hopp att det öppnar upp sig en ny bättre värld efter insikter 9-20/2-2015.

Life is life

Carina Rolfsson
Handels