Insikter på Runö

Jag ser inte mig själv som någon bloggskriverska. Men dom här 2 veckorna på Insikter på Runö var så underbara. Jag har fått tänka på vars jag står i mina värderingar och kommit till insikt om att jag har mina tankar och hjärtat på rätt ställe.Efter arbetet med Alla kan göra något så bestämde jag mig för att jag ska gå en handledarkurs och jag vill hålla i studiecirklar i ämnet. Jag blev så sjukt inspirerad av diskussionerna vi i min underbara grupp hade. Jag blev så inspirerad av alla andra gruppers redovisningar. Jag blev även så inspirerad av Marianne.

Jag är inte heller feminist men efter kursen så känns det nästan som att det kanske bor en feminist djupt inom mig ändå. Fast jag kommer aldrig kalla mig för det.

Det känns lite vemodigt att lämna Runö och den underbara gruppen. Jag  kommer sakna ”min” grupp med Marita, Ludde, Jocke o Adis. Jag har lärt mig så mycket av dom allihopa.

Det var länge sen jag skrattade så här mycket! Jag har skrattat så att jag gråtit. Jag lyckades även med att smitta halva gänget med den här hemska hostan och febern. Det var några riktigt tuffa dagar där men jag lyckades ändå hänga med i kursen.

Angelica har gett mig lite idéer om hur jag vill engagera mig politiskt. Hon har gett mig inspiration. Jag trodde väl aldrig att JAG var intresserad av politik, men jag får nog tänka om efter att jag insett hur mycket man kan påverka.

Tusen bitar med Björn Afzelius har fått en helt annan innebörd för mig.. haha
Men den natten när jag låg där på mitt rum, sjukt sjuk och inte kunde sova pga hostan så gav Jocke mig ett gott skratt. Den helgen lärde jag mig hur lyhört det är i hus 2… hahaha

Jag saknar redan hela gänget och allt, verkligen allt vi gjort dessa två veckor. Jag saknar även mina två fantastiska lärare Marianne och Helena.

Tack hela gruppen för dessa veckor,  det var tur för er att jag blev rätt sjuk där så att jag inte pratade sönder era öron helt och hållet.

Med kärlek och respekt till er alla så kommer vi mötas igen, någonstans någon gång.

TEA PETTERSSON