”Nu har vår grupp varit här i en vecka av två…..

”Nu har vår grupp varit här i en vecka av två och jag tycker det är en fantastisk miljö vi är i.

Den gångna veckan har vi grottat ner oss i ideologier och diverse andra morgonämnen som skapat många och givande diskussioner. Det är något som vi ofta glömmer hur viktigt det är. Vi ger oss sällan tid till sådan reflektion och fördjupning hemma. Jag tror vi skulle se en annan samhällsutveckling om ALLA gav sig tid till sådan här utbildning.

Som sagt, nu har halva tiden gått och imorgon börjar andra halvan då vi förhoppningsvis ska komma till insikt med vad vi lärt oss. Kurser är alltid roliga men denna är speciell där vi får sväva ut och samtidigt gå hur djupt som helst.
Vi är en härlig grupp där alla som vill får komma till tals!

Fm på Runö Fm på Runö6

Jag ser fram emot nästa vecka!
//Isabelle Filipsson 
Insikter  v.9-10 – 2015