Flygblad

Dagens kosmonauter: -) Idag har varit en intressant dag. Ett flertal människor har på sociala medier tagit offentligt avstånd och skrivit till riksdagens kansli att de inte vill att deras namn skall räknas in i SD:s lappar, som har delats ut på olika ställen utomlands. Det som har undertecknats av svenska folket ni vet…

Jag kan faktiskt hålla med dessa för mig okända personers avståndstagande. Jenny Bengtsson formulerar det mycket bättre än mig i en artikel: http://www.expressen.se/debatt/sluta-tala-i-mitt-namn-sverigedemokraterna/

Men jag grunnar på hur dessa människor kan vara så förmätna att de anser sig föra min talan? Det är för jävligt rent ut sagt. Jag undrar vart alla demokratiska krafter finns hos KD och Moderaterna etc? Jag ser inga reaktioner. Bara från Hotell och Restaurangs ordförande.

Hon skall ha all respekt. Avslutar med något jag tycker är passande….

Avslutar med något jag tycker är passande….

 

// Ulf Nordberg, deltagare insikter v. 45-46 (15)