Nya insikter

Jag får nypa mig i armen med jämna mellanrum för att påminna mig själv vilken ynnest att få gå denna Insikter-kurs, men även för att påminna mig själv att jag tog chansen att våga hoppa på den.

I min värld var det ett stort steg, från att ganska nyligen börjat arbeta med fackliga frågor som förtroendevald, till känslan att även jag, diskret som en elefant i en porslinsbutik, har en plats i denna värld. Och jag vill lära mig mer, för att göra mig tryggare i mitt fortsatta arbete.

[read more=”Läs mer” less=”Läs mindre”]

Att på denna kurs få ta del av så många underbara människor med så mycket olika erfarenheter, tankar och klokskap får mig att jubla inombords, men även väcks ett arbete inom mig själv med nya insikter och en ny glöd för det fackliga arbetet. Jag känner också att nya äkta vänskaper håller på att byggas upp och att nätverk skapas.

Genom alla arbeten jag deltagit i och fått ta del av genom redovisningar har gett mig så många nya kunskaper och även eftertanke, där mycket inhämtas genom härligt levande diskussioner och många års erfarenheter varit samlade i ett rum, under respekt, med högt till tak och givetvis utrymme för alla. Med lite självinsikt om att jag inte bara växer inombords med kunskap och nya reflektioner, inser jag att nu kommer jag även ta större plats fysisk när jag kommer hem till mitt arbete.

Tackar ödmjukt restaurangen för denna goda tillväxt! Vill till sist bara dela med mig att det finns hopp för barn fostrade av hängivna Bajjen-supportrar. Se på mig… Det krävdes bara en flytt på 120 mil för att få hjärtat på rätt ställe, Luleå HF -:)

 

// Anki Green, deltagare insikter v. 45-46 (15)

[/read]