Stort Tack

Dagens kosmonauter: Kunde inte hålla mig riktigt härifrån trots mitt skrivande har kommit till ett slut. Men jag vill tacka Anna Meyer på Runö som på sin fritid i fredags kväll ordnade flyg och andra praktiska detaljer när mitt hade blivit inställt.

Anna Meyer Anna Meyer, Runö.

Jag hamnade i Malmö i ett främmande och okristnat ställe men jag kom hem! Så jag är oerhört tacksam och vill på detta sätt tacka henne offentligt.

Runö har varit en fantastisk grej och det kommer att ta ett tag innan jag har bearbetat allt. Kan till och med tänka mig och bli Hammarby:are 🙂

Sifferstickan är en app till mobilen för dig som har med allmänfackliga frågor och försäkringar i ditt dagliga värv. Utarbetades av ett skyddsombud på Scania som heter Leine. Han har en blogg som heter Leines blogg och är handledare för IF Metalls avtalskurser bl.a. Sifferstickan finns på App store och är gratis. Over and out!

//Ulf Norberg, deltagare insikter v. 45-46 (2015)