Reflektioner

Dagens kosmonauter: Det har gått en tid sen jag var på Runö. Julen har kommit och gått, vi har infört Id kontroller och gränsbevakning. Och avtalsrörelsen har sparkat igång.

Jag har hunnit smälta min tid på detta ställe och har hamnat i den vanliga trallen. I mitt fall skyddskommitté möten och arbete för valberedningen. Hoppas även få komma med på företagsbesök senare denna månad.

I det lilla verkar jag för demokratin… och för våra rättigheter samt försvarandet av desamma. Ni som går kursen nu, hoppas ni får er livs resa och ett lika stort utbyte av detta som jag har fått. Vet inte om jag någonsin kommer att få träffa de människor jag gick med mer i livet men upplevelsen kan ingen ta ifrån mig.

Vad hände sen då när man kom hem så att säga? Själv hamnade jag i ett kränkningsärende där skiten hamnade i fläkten så att säga. Lösningen av den konflikten var otillfredsställande minst sagt och gjorde mig bedrövad personligen. Resulterade i en 66a och ett arbete som förhoppningsvis skall förbättra den psykosociala arbetsmiljön på sikt…. Typ, två steg fram och ett tillbaks….

// Ulf Nordberg, deltagare insikter v. 45-46 (2015)

An expert author is paired with different types of writing styles such as grammar, punctuation, style and format and they can even produce ideas of their own!Most of the time you Elisabeth Anima writer will get an overview of what your document should look like and where it must go.