Landet förr

Jag sitter vid min dator igen. Jag tänker på landet som en gång var, det landet där alla var lika värda, landet utan stora klyftor, landet där man kunde känna sig trygg. Riktigt så är det inte idag. Det blev en låt om detta: Landet förr. Vi är små där ute i världen, men går vi ihop och hjälps åt så kan under ske. Men det vet vi ju redan; -)

Med denna låt, eller arbetsmaterial, vill jag rikta en önskan till er alla. Jag skulle vilja få ut detta med riktiga instrument, med riktigt tryck i musiken, inte bara ha det som arbetsmaterial i datorn. Jag har flera alster på gång i samma stil, det går under arbetsnamnet: Storyteller, för det är precis vad det är, historieberättande. Finns det någon/några där ute som skulle vilja göra detta projekt med mig seriöst för att se vad det skulle kunna leda?

Kram på er alla!

// Magnus Malmström