Lunchkonsert med klassiska toner

När: 15 december 11:30 - 13:00

Pris: 235 kr/person

Mat, musik & julkänsla den 15 december

Bli förtrollad av flöjtisten Cecilie Løken Hesselbergs fantastiska toner. Cecilie har vunnit flera priser för sin musik och spelar till vardags på stora scener runt omkring i världen. För några år sedan korsades hennes väg av den begåvade pianisten Larysa Naidonva, som kom till Sverige som flykting från Ukraina. Med hjälp av deras gemensamma kärlek till musiken stöttade Cecile Larysa att komma in i det svenska samhället. Och nu är det Larysa som lär ut det svenska språket genom musiken till ukrainska barn. Tillsammans har de skapat en stämningsfull julkonsert med klassiska toner. Plats för dagens konsert är i Runö Möten & Events Café där vi efter lunchen serverar kaffe & dessert.

Välkommen till lunchkonsert med två fantastiska musiker fredagen den 15 december. Pris 235 kr

Klockan 11:30 serveras dagens lunch i restaurangen och därefter serveras kaffe och dessert i Caféet. Konserten som bjuder på jultoner börjar 12:30 och pågår i omkring 30 minuter.

Konserten har ett begränsat antal platser, så säkra din plats redan idag.

Julkonsert (3)Tvärflöjtist (2)

Lunchkonsert

Klassiskt vackert med tvärflöjt

Cecilie Løken Hesselberg är en av världens ledande flöjtister och spelar på de stora scenerna som Carnegie Hall och Royal Albert Hall. Hon innehar ärestitlar från Royal Academy of Music i London och är vinnare av Prinsessa Astrids Musikpris.

Hon kom till Sverige när hon anställdes som soloflöjtist vid Kungliga Operan för tjugo år sedan och undervisar bland annat vid Kungliga Musikhögskolan.

Hon har dedikerat sin lediga tid att hjälpa flyktingar genom sin egna organisation Röda Hjärtat och mottog i 2016 Aurora Music Award för detta arbete. Nu får vi höra henne spela med sin vän Larysa Naidonova.

Julkonsert (5)Piano (9)

Lunchkonsert

Larysa, musiklärare & pianist

Larysa Naidonova har en central roll som musiklärare för barn och vuxna Ukrainska flyktingar som kommit hit till Sverige under kriget. Hon hjälper dem att lära svenska språket genom att sjunga svenska sånger.

Hon kom själv hit som flykting efter att ha varit avdelningsledare på piano vid flera kulturskolor i sitt hemland i 35 år.

Julkonsert

Klassisk jul 15 december kl. 11:30

Vi börjar med vår ordinarie fredagslunch, konserten startar 12:30 och pågår i omkring en halvtimme. Bokar gör du genom att ringa 08-555 380 00 eller via e-post till receptionen@runo.se.
Pris 235 kr/person.

Boka en klassisk jul här

Restaurang

Fredagslunchen

Fredagslunchen består av två varmrätter varav en är vegetarisk. På buffén finns dessutom soppa och hembakat bröd. Aktuell meny hittar du här samma vecka.

Meny Fredagslunchen

Stöd barnfamiljer i Österåker

Ensam julgran söker klappar

Under december månad samlar vi in julklappar till barnfamiljer i Österåker som behöver ett extra stöd från Majblomman. I vår lobby i entrén finns en gran där du kan lägga din inslagna klapp.

Mer om insamlingen

När: 15 december 11:30 - 13:00

Pris: 235 kr/person

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan