Konstlunch 3 november

När: 3 november 11:30 - 13:30

Pris: 175 kr

Konstlunch

Vi ruvar på en av Sveriges större konstsamlingar. Konsten är en lika självklar del i vistelsen hos oss som mötet mellan människor, måltider och upplevelser.

Nu bjuder vi in till en visning av konsten i samband med Fredagslunchen den 3 november. Pris 175 kr

Vi ses för lunch 11.30 och därefter följer en timmes visning där vi bland annat tittar på flera av våra abstrakta verk. Dessutom besöker vi Håkan Askmarks utställning som just nu hänger i Runö Möten & Events Café.

Konstvisning

Upplev mötet med konsten

Här finns bl.a. 22 oljemålningar av Sven X:et Erixon, oljor och litografier av Albert Amelin, keramiska verk av Ulla & Gustav Kraitz, bronsrelief av Carl Eldh, oljemålning av Hilding Linnqvist. Ett litet konstmuseum, ”Tre rum med produkter” signerat Elis Eriksson. Och mycket mycket mer. Dessutom utökar vi årligen vår konstsamling med inköp av verk från våra utställningar.

Konst & arkitektur

Konstvisning

Konstlunch 3 november kl. 11:30

Vi börjar med lunch, visningen startar 12:15 och pågår i omkring en timme. Boka genom att ringa 08-555 380 00 eller via e-post till receptionen@runo.se. Pris 175 kr/person.

Boka din konstlunch här

Restaurang

Fredagslunchen

Fredagslunchen består av två varmrätter varav en är vegetarisk. På buffén finns dessutom soppa och hembakat bröd. Aktuell meny hittar du här samma vecka.

Meny Fredagslunchen

konstvisning

Fler visningar

Under våren kommer fler konstvisningar att hållas med olika inriktning. Håll utkik här på hemsidan för nya datum!

Konst & arkitektur
Konstvisning av konsten på Runö Möten & Evenrs

När: 3 november 11:30 - 13:30

Pris: 175 kr

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan