Vårtoner – från Mozart till Taube

När: 22 mars 11:30 - 13:30

Pris: 250 kr/person

Lunchkonsert med toner från Mozart till Taube
Fredagen den 22 mars

Vi välkomnar flöjtisten Cecilie Løken Hesselberg och pianisten Larysa Naidonva tillbaka till oss den 22 mars. Deras fantastiska julkonsert följs nu upp med ny klassisk konsert som bjuder på vårtoner. Vi utlovar stämningsfulla stycken av såväl Mozart som Taube.

Lunchkonserten går av stapeln fredagen den 22 mars. Den här dagen serveras dagens lunch med kaffe och dessert i Caféet klockan 11:30 . Konserten som bjuder på vårens vackra toner börjar 13:00 och pågår i omkring 30 minuter. Pris 250 kr

Konserten har ett begränsat antal platser, så säkra din plats redan idag.

Lunchkonsert

Två begåvade musiker

Cecilie Løken Hesselberg har vunnit flera priser för sin musik och spelar till vardags på stora scener runt omkring i världen. För några år sedan korsades hennes väg av den begåvade pianisten Larysa Naidonva, som kom till Sverige som flykting från Ukraina. Med hjälp av deras gemensamma kärlek till musiken stöttade Cecile Larysa att komma in i det svenska samhället. Och nu är det Larysa som lär ut det svenska språket genom musiken till ukrainska barn.

Tillsammans har de skapat en stämningsfull vårkonsert med klassiska toner från Mozart till Taube. Plats för dagens lunchkonsert är i Runö Möten & Events Café.

Klassisk Julkonsert (15)Julkonsert (03)

Lunchkonsert

Klassiskt vackert med tvärflöjt

Cecilie Løken Hesselberg är en av världens ledande flöjtister och spelar på de stora scenerna som Carnegie Hall och Royal Albert Hall. Hon innehar ärestitlar från Royal Academy of Music i London och är vinnare av Prinsessa Astrids Musikpris.

Hon kom till Sverige när hon anställdes som soloflöjtist vid Kungliga Operan för tjugo år sedan och undervisar bland annat vid Kungliga Musikhögskolan.

Hon har dedikerat sin lediga tid att hjälpa flyktingar genom sin egna organisation Röda Hjärtat och mottog i 2016 Aurora Music Award för detta arbete. Nu får vi höra henne spela med sin vän Larysa Naidonova.

Klassisk Julkonsert (18)Piano (9)

Lunchkonsert

Larysa, musiklärare & pianist

Larysa Naidonova har en central roll som musiklärare för barn och vuxna Ukrainska flyktingar som kommit hit till Sverige under kriget. Hon hjälper dem att lära svenska språket genom att sjunga svenska sånger.

Hon kom själv hit som flykting efter att ha varit avdelningsledare på piano vid flera kulturskolor i sitt hemland i 35 år.

Lunchkonsert

Vårtoner den 22 mars kl. 11:30

Vi börjar med vår ordinarie fredagslunch som serveras i caféet, konserten startar 13:00 och pågår i omkring en halvtimme. Bokar gör du genom att ringa 08-555 380 00 eller via e-post till receptionen@runo.se.
Pris 250 kr/person.

Boka lunchkonserten här

Restaurang

Fredagslunchen

Fredagslunchen består av två varmrätter varav en är vegetarisk. På buffén finns dessutom soppa, hembakat bröd och dagens dessert för er som lyssnar till konserten. Aktuell meny hittar du här samma vecka.

Meny Fredagslunchen

När: 22 mars 11:30 - 13:30

Pris: 250 kr/person

Boka erbjudande

Låter detta intressant?

Gör en bokningförfrågan