Kock

21 oktober 2022

Lediga jobb, Nyheter

Kock

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Kock med råvara och smak i fokus

Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer. Du kommer att jobba i ett tajt och drivet team som lagar det mesta från grunden. I arbetsuppgifterna ingår arbete vid lunch, middag och ibland matlagningskurser och andra event. Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse.

Vi tror att du:
Vill laga och presentera varierad mat som motsvarar våra gästers förväntningar. Bidra till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen. Delaktig till att vi når uppsatta mål och att köket arbetar i enlighet med våra standards och riktlinjer. Genuint intresse för råvaror.

Vi söker dig som har:
En relevant utbildning.
Minst 2 års erfarenhet av arbete från restaurang.
Meriterande om du jobbat på konferensanläggning.
Goda mat och råvarukunskaper.
Behärskar svenska i tal och skrift.
Vilja att göra det lilla extra samt är konsekvent och noggrann.

Vi erbjuder:

Ett rullande schema där det är lika mycket kvällar som dagar och vid vissa toppar arbetar vi lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
Friskvårdsbidrag
Utbildning
Härlig skärgårdsmiljö, trevliga arbetskompisar och en trygg arbetsmiljö.
Ett köksteam med ambitioner och laganda.
Självklart har vi kollektivavtal.

Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Tjänsten är 100 % med start snarat möjligt eller efter överenskommelse

Ansökan:
Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan till restaurangjobb@runo.se.
Ange Kock på ärenderaden. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast.
Tillträde enligt överenskommelse.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Lediga jobb

Mer om tjänsten

Kontakta Mikael Forssell, Kökschef, tel. 08-555 380 27. På hemsidan kan du läsa mer om vår hotell- och konferensanläggning. Här får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Om oss

Lediga jobb

Vilka är vi?

Läs om vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.

Om Runö