Ny Epson EB-L1300U

Ny teknik på plats

Se skarpt i våra största lokaler. Under hösten har en ordentlig uppdatering gjorts av såväl projektordukar som teknik i konferenslokalerna. Eventlokalen Runöhallen har nya projektorer av märket Epson EB-L1300U, vilka har den senaste led-tekniken.

Läs mer

Uppstart 2019

I flera av våra hotellhus kan du träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Här kan du välja att arbeta avslappnat i ett rum med fåtöljer eller söker ni ett sammanträdesrum med möjligheter till rörelse och grupparbeten?

Läs mer
julklappar gåva julgran Runö

Ensam julgran söker klappar

Hjälp oss att sprida julglädje till de som behöver den mest. Lämna din julgåva under vår gran så ser vi till att den kommer ett barn i vår närhet till glädje.

Läs mer

Större Möten & Event

Fredagen den 9 november hoppas vi på att få träffa just dig. Vi finns på Haymarket i centrala Stockholm för att prata om möten och vikten av att skapa ett möte som verkligen gör skillnad.

Läs mer

Avskilda möten

I och med renoveringen av konferenslokalerna i hotellhuset Smeden har vi ökat utbudet av lokaler för de mindre, mer privata mötena. Huset som hyser boende för 20 personer i enkelrum har tre riktigt fina lokaler.

Läs mer
Nya husviner på Runö Möten & Events

Nya smaker till middagen

Låt oss presentera våra nya husviner. Ett rött och ett vitt vin från en mindre vingård i Spanien och de östra delarna av La Mancha. Mycket populära och prisvärda!

Läs mer
Ny Epson EB-L1300U

Nya projektorer

Just nu uppdaterar vi tekniken i vår eventlokal Runöhallen. De nya projektorerna är av märket Epson EB-L1300U och har den senaste led-tekniken.

Läs mer

Visningsresa

Välkommen till ett visningsevent som bjuder på nätverkande, skärgårdsupplevelser och inspiration från ”Skärgårdens Bästa Mötesplatser”. Resan går av stapeln tisdagen den 28 augusti 2018.

Läs mer

Sommartider

Trevlig sommar! Vi finns på plats för dig hela sommaren. Slå oss en signal när du funderar på höstens möten.

Läs mer