Bakterier som gör nytta

I vår fettavskiljare bor numera massor av bakterier som gör ett fantastiskt arbete med att bryta ner fettet kontinuerligt. Mindre fett betyder att tankarna bara behöver tömmas ett fåtal gånger per år och transporterna hit blir många färre.

Läs mer

Adventsfika

Varsågod – här hittar du ett recept på pepparkakssnurror med mandelmassa för att snabbt och enkelt fixa adventsfikat.

Läs mer
kaffe elefant projekt

Viktiga insatser för Afrikas elefanter

I Cafét serverar vi just nu ett väldigt speciellt kaffe, den smakrika bönan mals på plats och
är en del i ett viktigt projekt som ska rädda Afrikas elefarnter.

Läs mer
julklapp julglädje insamling

Ensam julgran söker klappar

Hjälp oss att sprida julglädje till de som behöver den mest. Lämna din julgåva under vår gran så ser vi till att den kommer ett barn i vår närhet till glädje.

Läs mer
nya fönster

Ny utsikt efter ett rejält lyft

Möten, natur och konst – är något av det vi älskar mest. Här möts de tre. Likt ett konstverk flyttar naturen in i vårt café.

Läs mer
KRAV safehotels flagga

Fem snabba för mer hållbara möten

Du funderar säkert, precis som så många andra, hur du kan minska ditt klimatavtryck. Här får du några förslag på hur du kan vara med att bidra till en mer hållbar framtid när du bokar företagets möten.

Läs mer
RME-biodiesel

Kraftig minskning av koldioxid

I våra tankar finns nu RME-biodiesel producerad från den fantastiska rapsen som växer på åkrarna i Europa. Förbättringen innebär att vi sparar 150 ton CO² per år, det motsvarar 38 flygresor till Thailand t o r eller 80 000 mil körda med en dieselbil.

Läs mer

Nya hotellrum

Konferenshusets enkelrum har fått sig en rejäl ansiktslyftning. Väggarna har målats, golven slipats och möblerna har bytts ut till nya i ljust trä med mjuka fina linjer. Alla textilier är nya och en av våra lokala fotokonstnärer har hjälpt oss skapa ett konstverk som symboliserar Runö. Det betyder att hotellrummen i huset håller samma fina standard som konferensrummen. Besök oss gärna så du får uppleva dem på plats!

Läs mer

Naturen – en hälsoboost & inspiratör

Har du råd att bara boka en konferenslokal? Till nästa möte, fundera på hur du kan stimulera till att öppna sinnet och skapa engagemang. Låt mötet ta er till en ny nivå.

Läs mer
större möten

Träffa oss i city

Onsdagen den 6 november hoppas vi på att få träffa just dig. Vi finns på Downtown Camper i centrala Stockholm för att prata om möten och vikten av att skapa ett möte som verkligen gör skillnad.

Läs mer