RME-biodiesel

Kraftig minskning av koldioxid

I våra tankar finns nu RME-biodiesel producerad från den fantastiska rapsen som växer på åkrarna i Europa. Förbättringen innebär att vi sparar 150 ton CO² per år, det motsvarar 38 flygresor till Thailand t o r eller 80 000 mil körda med en dieselbil.

Läs mer

Nya hotellrum

Konferenshusets enkelrum har fått sig en rejäl ansiktslyftning. Väggarna har målats, golven slipats och möblerna har bytts ut till nya i ljust trä med mjuka fina linjer. Alla textilier är nya och en av våra lokala fotokonstnärer har hjälpt oss skapa ett konstverk som symboliserar Runö. Det betyder att hotellrummen i huset håller samma fina standard som konferensrummen. Besök oss gärna så du får uppleva dem på plats!

Läs mer
större möten

Träffa oss i city

Onsdagen den 6 november hoppas vi på att få träffa just dig. Vi finns på Downtown Camper i centrala Stockholm för att prata om möten och vikten av att skapa ett möte som verkligen gör skillnad.

Läs mer

Stolthet & Hållbarhet

Nytt diskmedel och kaffeförpackningar som består av 70% växtbaserat material gör stor skillnad för miljön. De nya kaffeförpackningarna halverar faktiskt koldioxidutsläppet i förhållande till tidigare förpackningar.

Läs mer

Naturen – en hälsoboost & inspiratör

Har du råd att bara boka en konferenslokal? Till nästa möte, fundera på hur du kan stimulera till att öppna sinnet och skapa engagemang. Låt mötet ta er till en ny nivå.

Läs mer

Vi fick guld!

Miljöarbetet har tagit oss till Guldnivån i IACCs miljöcertifiering Green Star. Ett bra betyg på att vi gör mycket rätt i vårt sätt att hantera miljöfrågorna på konferensanläggningen.

Läs mer
Båtresa skärgård Runö Möten & Events

Visningsresa 27 augusti

Välkommen till ett visningsevent som bjuder på nätverkande, skärgårdsupplevelser och inspiration från ”Skärgårdens Bästa Mötesplatser”. Resan går av stapeln tisdagen den 27 augusti 2019.

Läs mer
Familjedag, morsdagslunch på vackra Näsudden

Familjedag 26 maj

10-årsjubileet av Naturreservatet Näsudden och mors dag firar vi med en fest för hela familjen. Lyssna på Popskolans begåvade ungdomar, titta på agility, prova boule, yoga, frisbeegolf, segway eller kika på de senaste miljöbilarna.

Läs mer
Naturen på Näsudden, Runö Möten & Events

Morsdagslunch med dessertbuffé

Fira Mors dag hos oss med en lunch skapad av svenska och KRAV-märkta råvaror. En lunch som avslutas med en dessertbuffé där vi bjuder på allt från crème brûlée & choklad mousse till ostar och hembakt fröknäcke.

Läs mer