möten utomhus

Nya sätt att mötas

Båthuskonferens eller grillmiddag på terrassen? Miljön på vår halvö inbjuder verkligen till rörelse och luftiga sätt att mötas. Dessutom gör vår storlek att det finns alla möjligheter till luftiga möbleringar både ute och inne.

Läs mer

Nytt statligt avtal

Vinterns upphandling av det statliga avtalet är klart och vi kan glatt berätta att vi även fortsättningsvis kan erbjuda avtalspriset hos oss till statliga myndigheter! Ramavtalen med Kammarkollegiet gäller för de närmaste åren och du som arbetar i berörda myndigheter är välkommen med dina bokningar till det nya ramavtalspriset. Länk till Statens inköpscentral Välkommen med […]

Läs mer

Jamaican jerk

Testa Runökökets egen Jamaican jerk. Marinaden som är helt underbar till din grillmiddag i sommar!

Läs mer
safe to visit

Så här håller vi våra miljöer trygga

Funderar du på hur vi förändrat vårt sätt att arbeta sedan coronapandemin startade. Här kan du läsa om vilka åtgärder vi på Runö Möten & Events gör för att begränsa smittspridning. 

Läs mer
promenad med Friluftsfrämjandet

Promenera med Friluftsfrämjandet

På mors dag håller Friluftsfrämjandet i en gemensam vandring i Näsuddens naturreservatet, längst ut på vår halvö. Det är en promenad på totalt cirka 5 km. Vi ses 14.00 vid Café Båthuset.

Läs mer
familjefotografering 31 maj

Familjefotografering 31 maj

Ta sommarens familjefoto i den vackra grönskan här på udden. Fotograf Jenny Thörnberg finns på plats med förmånliga erbjudanden söndagen den 31 maj.

Läs mer