Servis sökes till Runö Möten & Evensts

Skiftledare restaurang

Nu söker vi en skiftledare till vår restaurang som har servicen i sitt DNA som med sitt eget unika jag skapar personliga gästupplevelser och arbetsglädje. Du arbetar på ett strukturerat sätt, är en stark lagspelare och tar dig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Har öga för kvalité samt de små detaljerna.

Har du klipp i steget, brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka.

Läs mer
Servis sökes till Runö Möten & Evensts

Servis med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

Nu söker vi en Servitris/Servitör som har servicen i sitt hjärta och tar sig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är en stark lagspelare samtidigt som du behöver kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Du har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och att kunna behålla lugnet under stressiga situationer, är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet. Är det du? Läs mer och ansök här!

Läs mer
syren

Sommaröppet

Vi har personal på plats hela sommaren som hjälper dig att planera för framtiden. Vi ser till att ni får till ett bra möte, en middag eller kanske en aktivitet med kollegorna.
Du når oss enklast via e-post på info@runo.se

Läs mer
KRAV

KRAV

Runö Möten & Events restaurang serverar så många KRAV-märkta varor att vi med stolthet får behålla vår KRAV-certifiering. Flaggan vajar på sin stång som ett kvitto på att det viktiga hållbarhetsarbetet går framåt.

Läs mer