Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Elisabet
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • AKTIVITETER FÖR BÅDE HJÄRTA & HJÄRNA

  The Code
  Detta är aktiviteten i anslutning till kaffepausen eller som en liten tempohöjare innan middagen. Aktiviteten där du under en begränsad tid ska leta koder, som hjälper ditt lag att lösa ett problem.

  Hemliga Lådan
  Den perfekta aktiviteten för er som både vill utmanas intellektuellt och tillfredsställa era tävlingslustar. Målet med tävlingen är att lösa så många problem som möjligt från den hemliga lådan. Ni kommer att utmana era smak- och luktsinnen likväl som er intelligens och kreativitet.

  Konferensyoga
  Starta upp ert möte eller arbetsdagen med ett yogapass på 15-30 minuter, eller som en energigivare på eftermiddagen för att öka koncentrationen. Ett yogapass kan också vara en avslutning för att ge en skön känsla efter en lång dag. Konferensyogan fungerar i både små och riktigt stora grupper, allt som behövs är en vanlig stol och du yogar i dina vanliga arbetskläder. På bara 15 minuter kan vi skapa en helt ny känsla i gruppen, har ni ännu mer tid lovar vi ett ännu bättre resultat.

  Mindfulness
  Tänk att få ligga på rygg och se allt från en ny vinkel. Med en filt över dig och stöd under nacken ligger du skönt och behagligt samtidigt som du blir guidad att känna in kroppsdel för kroppsdel. Du fokuserar bara på att följa med på resan och får en full avslappning i hela kroppen. Bara vara här och nu.

  HLR
  En utbildning för att träna och göra dig medveten om hur ditt agerande kan göra stor skillnad och rädda liv. Du får kunskap i hur man utför hjärt- och lungräddning och hur man bör agera på en olycksplats.