Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Elisabet
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Kreativa upplevelser och aktiviteter

  Fotojakten
  Med en kamera ska lagen lösa så många fotouppdrag som möjligt på begränsad tid. Fartfylld och kreativ aktivitet där det utlovas många skratt!

  Vernissagemålning
  En aktivitet helt befriad från action och istället fylld av lugn och ro. Men också utmaningen i att kunna samarbeta. I grupper om en handfull personer tilldelas man ett tema, en linnedukstavla med tillhörande staffli, penslar och färger. Det handlar sedan om att tillsammans gestalta temat med sin målning. En kul stund ihop och en kreativ utmaning för hela gänget.

  Isskulptering
  Att skulptera is är en avspänd och trevlig aktivitet, där kreativiteten flödar i eldens värmande sken. Under professionell vägledning av vår iskonstnär guidas deltagarna in i isskulpterandets magiska värld. Hedersomnämnandet går till laget med bästa kreation kombinerat med bästa motivering. En annorlunda aktivitet och upplevelse som faktiskt går att göra året runt.

  Kreativ matlagning
  Välkommen till en rolig och inspirerande kväll i vår matstudio. Under ledning av en av våra förstklassiga kockar lagar ni en läcker trerättersmiddag tillsammans. Ni kanske har ett tema på mötet som kan återspeglas i köket? Kocken guidar er runt bland råvaror och pannor samtidigt som ni kan njuta av glädjen i att skapa någonting nytt och gott tillsammans.