Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Maria
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Stärk lagkänslan med våra aktiviteter

  Checkpoint Challenge
  En fartfylld poängjakt där ni med hjälp av en surfplatta tar er fram till olika checkpoints på Runö. På varje plats får ni ett uppdrag att lösa. Uppdragen är av olika karaktär och kan skräddarsys till ert företag. Det handlar om att hitta saker i naturen, göra något som grupp, knäcka tankenötter, fotografera föremål, svara på faktafrågor och mycket mer. Samarbetsförmågan sätts på sin spets då de olika alternativa strategierna och sätten att samla poäng på är många.

  Segway teknikbana
  Vem tar sig genom banan snabbast? Här tar ni er igenom en teknikbana på den populära tvåhjulingen, Segwayen. Lär dig manövrera den eller klura ut det bästa sättet att få den optimala tiden på banan. En rolig aktivitet som passar alla, går att kombinera med andra aktiviteter och som även går att genomföra inomhus.

  Curling
  Social och uppskattad aktivitet som passar alla. De mobila curlingbanorna fungerar utmärkt och kan placeras både ute och inne. Hur skulle det vara att spela curling på en stor äng? Eller varför inte i vår stora eventhall. Upp till 50 personer kan spela samtidigt.

  Lådbilsrace & Flottbygge
  Lagvis ska man under tidspress bygga en så hållbar och snygg lådbil som möjligt. Moment två i aktiviteten är att tävla med lådbilen, håller den att köra ett race med?

  Om ni är sugna på att svalka er rekommenderar vi ett flottbygge istället. Att konstruera, bygga och paddla med en flotte låter som en enkel match men här ställs lagen inför en rolig utmaning.