Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • När du söker roliga och lekfulla aktiviteter

  På spåret
  Ni får titta på filmer från olika städer i Sverige och med hjälp av kluriga ledtrådar listar ni ut i vilken stad filmen är inspelad. Sedan svarar ni på frågor om samma stad.  Det är en ytterst spännande och tempofylld lagtävling som passar perfekt som uppstart inför en rolig kväll tillsammans.

  Hur ska det låta
  Rolig och showig aktivitet för alla. En härlig musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet, fakta och massor av komik. En tävling som är en garanterad stämningshöjare för alla åldrar.

  Teamwork
  En gruppstärkande aktivitet för alla! I lag möter man varandra parallellt vid flera kluriga stationer, och under tidspress måste alla jobba tillsammans för att lyckas. Efter grundomgången möts alla lagen i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planering samt testa sina gränser, fast mer mentalt än fysiskt.

  Oscarsgala
  Vem har inte drömt om att stå i rampljuset för en dag eller vara den kreativa inspiratören för ett gäng skådespelare? Här får alla chansen då man lagvis ska spela in, producera och agera utefter det manus som man tilldelats. Allt avslutas med en glimrande Oscarsgala där filmerna visas och vi delar ut priser.

  Bumper Ball
  En fartfylld aktivitet där du kan tackla chefen eller kollegorna på ett ovanligt roligt sätt. Vi garanterar skratt, fart och roliga närkamper. Spela fotboll i ”bollhavet” – ett riktigt kul inslag i ert event!