Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • När du söker roliga och lekfulla aktiviteter

  På spåret
  Ni får titta på filmer från olika städer i Sverige och med hjälp av kluriga ledtrådar listar ni ut i vilken stad filmen är inspelad. Sedan svarar ni på frågor om samma stad.  Det är en ytterst spännande och tempofylld lagtävling som passar perfekt som uppstart inför en rolig kväll tillsammans.

  Hur ska det låta
  Rolig och showig aktivitet för alla. En härlig musiktävling som bygger på sång, musik, aktivitet, fakta och massor av komik. En tävling som är en garanterad stämningshöjare för alla åldrar.

  Filmresan
  En aktivitet för filmälskare. Här får ni se vem som har bäst koll på film med hjälp av storbildsskärm, inslag med bilder, levande musik och ledtrådar.

  Teamwork
  En gruppstärkande aktivitet för alla! I lag möter man varandra parallellt vid flera kluriga stationer, och under tidspress måste alla jobba tillsammans för att lyckas. Efter grundomgången möts alla lagen i en rafflande final. Deltagarna kommer att få nyttja hela sitt förråd av humor, intelligens och planering samt testa sina gränser, fast mer mentalt än fysiskt.

  Nerver av Stål
  Med TV-programmet ”På minuten” som inspirationskälla har vi skapat en mycket rolig tävlingsform. Tävlingen bygger på att varje lag väljer ut sin utmanare som sedan ska möta de övriga lagens utmanare och utföra en rolig uppgift. Totalt ska 12 övningar utföras där deltagarna måste vara fokuserade och avslappnade samtidigt som de bara har en minut på sig!

  Oscarsgala
  Vem har inte drömt om att stå i rampljuset för en dag eller vara den kreativa inspiratören för ett gäng skådespelare? Här får alla chansen då man lagvis ska spela in, producera och agera utefter det manus som man tilldelats. Allt avslutas med en glimrande Oscarsgala där filmerna visas och vi delar ut priser.

  Frekvenz
  En aktivitet som bygger på tillit till sina lagkamrater, såväl språkligt som kunskapsmässigt. Via Walkie Talkies ska lagkamrater dirigera varandra till olika kontroller. Vid varje kontroll finns något som kommer behövas för att kunna slutföra uppdraget. Ett rafflande äventyr där samarbete och en hel del kreativitet kommer att behövas för att slutligen stå som segrare.

  Bumper Ball
  En fartfylld aktivitet där du kan tackla chefen eller kollegorna på ett ovanligt roligt sätt. Vi garanterar skratt, fart och roliga närkamper. Spela fotboll i ”bollhavet” – ett riktigt kul inslag i ert event!