Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra sportiga aktiviteter

  Mästarnas Mästare
  Fartfylld lagaktivitet där vi har sökt inspiration från det kända TV-programmet. Det här är en lagaktivitet med mer fysiska och krävande stationer för er som vill ha en extra utmaning.

  Segling
  Hissa seglen och bege er ut på en segling i vår vackra skärgård. Aktiviteten går att kombinera i oändlighet med RIB båtar, lagaktiviteter, ett häftigt match race och mycket mer.

  Laserduveskytte
  Som på riktigt fast med bössor ombyggda med avancerad laserteknik. En 100 % säker och miljövänlig aktivitet där skyttar och åskådare ser träffar och poäng i realtid. Fungerar utmärkt på de fantastiska ytorna runt Runö!

  RIB
  Att åka RIB är att bli serverad en härlig naturupplevelse. Den friska fartvinden, närheten till vattnet samt den fantastiska naturen är vad RIB handlar om. Resmålet kan kanske vara en sälsafari i de yttre havsbanden eller så stannar vi för lunch eller champagne och färska jordgubbar på en solvarm klippa. Vilket val det än blir får ni en minnesrik tur som alla kommer att prata om.

  Kajakpaddling
  Ett häftigt äventyr så nära naturen man kan komma. Vi ger oss ut för att upptäcka och utforska egna små smultronställen. Inga förkunskaper eller vana av paddling krävs, alla kan vara med. Målet med kajakturen anpassas efter gruppens erfarenhet och tiden som finns till förfogande.

  Mountainbike quiz crosscountry
  Ett fartfyllt arrangemang för er som suktar efter frisk luft i kombination med ett tävlingsmoment. Med hjälp av karta och kompass cyklar ni med mountainbike och söker upp ett antal platser där olika lurigheter och utmaningar väntar. Aktiviteten fungerar lika bra utan tävlingsmomenten och går då under benämningen MTB X-Country.