Möte i eget hus

Sammanhållning, fokus och energi

Stärk gruppkänslan genom ett möte i avskildhet. En inspirerande miljö gör stor skillnad för resultatet av mötet. Med ett program som ger utrymme för pauser, rörelse och variationer, så skapar ni energi, fokus, engagemang och kreativitet. För du vet väl om att du ökar kreativiteten och minskar stressnivån av naturen? Här på Näsudden får ni ro att att mötas.

Klicka dig vidare till ett bildarkiv med inspirerande miljöer både ute och inne.

Att mötas i avskildhet

I flera av hotellhusen kan ni träffas avskilt, med mötesrum i olika stilar, för olika tillfällen. Här kan ni välja att arbeta avslappnat i ett rum med fåtöljer eller i ett traditionellt sammanträdesrum. I vårt nyrenoverade hotellhus hyser konferensvåningen flera lokaler på samma våningsplan. Ett stort rum med plats för upp till 30 personer i öar alternativt ett rum med ett styrelsebord för upp till 14 personer och ett bekvämare samlingsrum. I samma hus finns dessutom boende för upp till 20 personer i nyrenoverade enkelrum. Runö Möten & Events är CovidClean certifirerade, i den här länken hittar du information om hur vi håller våra miljöer trygga.

Låt kvällen krydda mötet

Sist men inte minst – den viktiga summeringen av dagen. Hur knyter ni bäst ihop mötet? Med en lugn, privat festmiddag eller vill ni ta del av pulsen, baren och ge plats för nya spännande möten och skratt? En gemensam aktivitet som musikunderhållning, teambuildning, karaoke eller varför inte en matlagningsaktivitet hjälper er att skapa ett möte ni sent kommer glömma.

Välkommen till Runö Möten & Events – Här finns något för alla!

Slå oss en signal på 08-555 381 00 så hjälper vi dig att hitta rätt.

Mer information om våra erbjudanden och mötestips hittar du här.

Välkommen med din bokning!
Använd den här bokningslänken och vi lovar dig ett snabbt svar på din förfrågan.