Bartender

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Bartender med glimten i ögat och gästen i fokus

Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga drycker och varierat sortiment. Du kommer att jobba i ett tajt & drivet team som ser till att skapa en trivsam miljö för gästerna. Hög gästnöjdhet, hög försäljning & hög energi är viktigt för oss.

Arbetsuppgifterna är främst i baren men vi ser gärna att du är bekväm med att hjälpa till i matsalen. Hos oss har vi en stor variation av arrangemang vilket också medför variation i arbetsuppgifter. Ena dagen är det högtryck i baren, nästa serveras välkomstdrinken vid bryggan, för att nästa dag vara en del i matlagningsaktiviteter i vår matstudio. Din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse av Runö. Vi prioriterar inställning, attityd och vilja att skapa en skön atmosfär högre än kunskapen att blanda dom svåraste drinkarna.

 

Vi tror att du:
Vill servera & rekommendera drycker som motsvarar våra gästers förväntningar.
Har ett gott öga för ordning och reda samt att du vill bidra till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen.
Vill bidra till att din avdelning når uppsatta mål och hjälpa till med att restaurangen arbetar i enlighet med Runös standard och riktlinjer.
Genuint intresse för dryck, service & kvalitet.

Vi söker dig som har:
Minst 2 års erfarenhet av arbete från bar.
Goda dryckeskunskaper.
Behärskar svenska i tal och skrift.
Vilja att göra det lilla extra samt konsekvent och noggrann.
Utbildning är meriterande men inget krav. 

Vi erbjuder:
Ett schema med fasta tider och att vid vissa toppar arbeta lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
Friskvårdsbidrag
Utbildning
Härlig skärgårdsmiljö, trevliga arbetskompisar och en trygg arbetsmiljö med kollektivavtal.


Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Tjänsten är 100 % med start omgående

 

Ansökan:
Vi tar enbart emot ansökningar via e-post. Välkommen med din ansökan till restaurangjobb@runo.se
Ange Bartender i ärenderaden.
Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka snarast.

Har du frågor?
Kontakta kökschef Mikael Forssell, tel: 08-555 380 27, e-post: mikael.forssell@runo.se

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Mer om oss
Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.

www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar.  Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 75 anställda.