Näringslivsmässa i Runöhallen

Business Österåker 2016

Fredagen den 11 november går näringslivsmässan Business Österåker av stapeln för fjärde året i rad. En intensiv dag där du träffar kollegor, kunder, nya och gamla affärskontakter. Platsen för mässan är på Runö Möten & Events och vi avslutar med middag och underhållning.

Business Österåker skapar möten och affärer mellan företagare. Alla företagare är välkomna att vara med. Ta med din personal för en givande dag och trevlig kväll tillsammans. Under kvällen går buss mellan Åkersberga centrum och Runö.

Detta är ett samarrangemang mellan Österåkers kommun, Runö Möten & Events, Företagarna Täby-Österåker, lokaltidningen Kanalen Åkersberga och Popskolan.

Program

Näringslivsmässa
Dagen inleds med en B2B mässa i Runöhallen med plats för drygt 100 utställare från olika branscher. Ett utmärkt tillfälle att knyta nya kontakter och visa upp ditt företag.

09.00  Öppet för utställare att göra i ordning sitt utställningsbord
10.00   serveringen öppnar, kaffe, smörgåsar och lättare lunch finns till försäljning
11.00   mässan öppnar för besökare
16.00   utdelning av pris för bästa utställare på mässan
17.00   mässan stänger.

Företagsmiddag
Kvällen fortsätter med mingel, trerättersmiddag och underhållning. Ta med din personal och gör detta till årets händelse! Är du ensam i företaget är detta kvällen du har möjlighet att uppleva gemenskapen vid ett stort arrangemang. En kväll som bjuder på bra underhållning, god mat, hög stämning och chans till nya kontakter.

18.00      Mingel
19.00      middag och underhållning
20.00      vinnaren av Näringslivsrådets Entreprenörspris koras.

Plats
Runö Möten & Events, Näsvägen 100 i Åkersberga

Frågor?
Mer information finner du på www.osteraker.se/naringsliv
Kontakta Österåkers kommun på 08-540 815 49 eller 08-540 811 40 eller via e-post naringsliv@osteraker.se

 

Business Österåker november 2016