Vi söker en Ekonomiassistent

Till vår ekonomiavdelning söker vi med start snarast alternativt senast 1 augusti

En Löneadministratör/Ekonomiassistent på 60-80%

Arbetsbeskrivning

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av lönehantering i Hogia Lön plus. Det omfattar hantering och kontroll av tidrapporter, reseräkning, utlägg, lönebidrag mm. Utbetalning av löner, avstämning skatter och arbetsgivaravgifter. Rapportering till Collectum, SCB och andra myndigheter.

Hantering av leverantörs- och kundfakturor i Hogia Approval. Löpande registrering, kontering och kontroll av leverantörsfakturor mot budget. Administrera utbetalningar och avstämningar mot huvudbok. Kundfakturering och utskick krav. Bokföring av ut- och inbetalning Pg/Bg.

Avtalshantering och andra för en ekonomiavdelning vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Vem är du?

Vi söker dig som har minst 3-5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Lämplig bakgrund

Viktigt att du har erfarenhet och kompetens inom lönehantering och reskontra. Du är självgående och kan jobba genom hela processen. Excelkunskap är ett krav.

Vi arbetar idag i Hogia Lön plus och Hogia hotell- och restaurangsystem med elektronisk hantering av leverantörsfakturor i Hogia Approval.

Du är en jordnära och prestigelös medarbetare, noggrann och strukturerad i ditt arbete. Du har lätt för att samarbeta.

Vi är en ekonomienhet om 3 personer där vi samarbetar och försöker komplettera varandra. Vi värdesätter öppenhet och vikten av att ha en trevlig och bra arbetsmiljö.

Tjänsten är en tillsvidareanställning om 60-80% med 6 månaders provanställning. Intervjuer sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vill du arbeta i en fantastisk miljö med ett utmanande och spännande arbete i en ideell allmännyttig förening som driver facklig utbildning, folkhögskola och konferensanläggning, då är du välkommen att sända in din ansökan i form av ett personligt brev och CV till jobb@runo.se. Ange ”Löneadministratör/Ekonomiassistent” på ärenderaden.

Jag samtycker i samband med min ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Har du frågor?

Frågor om tjänsten besvaras av ekonomichef Carl Grundell, 08-555 380 22, carl.grundell@runo.se

Facklig företrädare för tjänsten är Caroline Karlsson Vision, 08-555 380 25, caroline.karlsson@runo.se

 

Ideella Föreningen LO:s Folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Utbildnings- & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952.