ensam julgran söker klappar

Ensam julgran söker klappar

Sprid julglädje till dom som behöver det mest!

En av årets alla höjdpunkter närmar sig! För 4e året i rad samlar vi in julklappar till barn i kommunen som behöver lite extra julglädje.  

Visst längtar vi alla efter en stämningsfull jul? Nu står vi tillsammans med Svenska Kyrkan i Österåker, Berga Second hand & Majblomman Österåker redo för att sprida julglädje till så många vi bara kan. Du kan också vara med och bidra, genom att ge ett behövande barn eller ungdom en gåva. I vår lobby finns en julgran där vi mellan den 29 november och 15 december samlar in klappar som ska sprida glädje till jul.

Din gåva
Familjerna vi tillsammans stödjer har barn i olika åldrar. Allt från riktigt små barn och till de många äldre tonårsbarnen som sällan får helt nya saker eller chans att köpa något de verkligen önskar sig. Köp en gåva till ett värde av omkring 200 kr, det kan vara en leksaksbil, biocheck eller kanske ett presentkort i en sportaffär, välj själv, du vet säkert vad barn i alla åldrar blir glada för.

Hur?
Lämna din inslagna klapp under vår gran och märk paketet med vilken ålder och kanske även kön den passar till. Passa samtidigt på att ta en skön paus i vardagen. Mys en stund med en kopp kaffe i vår lobby eller kika runt bland konstverk och tomtar.

När?
Mellan den 29 november och 15 december 2021 är du välkommen att lämna din klapp. Våra öppettider varierar, tisdagen den 14 december har vi öppet till 17.00 och på onsdag den 15 december är du välkommen fram till 21.00.

Var?
Julgranen finner du i lobbyn på Runö Möten & Events. Du hittar en vägbeskrivning här.

Vad händer sen?
Vi gör detta i samarbete med Svenska Kyrkan i Österåker, Berga Second Hand och Majblomman i Österåker. De har kontakt med ett stort antal familjer med både små och stora barn som behöver stöd inför julen. Strax innan jul kommer familjerna i vårt närområde få en påse med mat och klappar till sina barn, ett inslag som gör stor skillnad och skänker julglädje till de som behöver den mest.

Berga Second Hand
Har du fina, begagnade leksaker du gärna skänker vidare? Lämna dem oinslagna till Berga Second Hand så kommer även dem att glädja barn i jul.

Tack för att du hjälper oss att hjälpa!