Avskilda möten

Avskilda möten

Kreativitet, energi & arbetsglädje

Möts i avskildhet hos oss på Runö Möten & Events. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda har du grunden till ett lyckat möte. För att öka kreativiteten och minska stressnivån har vi många tips till dig. Hur låter en Walk & Talk i naturreservatet Näsudden som exempel?

Värdefulla möten

Forskningen visar att människan förstår och når varann bättre när vi ses öga mot öga. Då frigörs dessutom Oxytycin vilket får oss att må bra och prestera bättre. Och vem vill tacka nej till det? Vår hotell- och konferensanläggning är dessutom KRAV-certifierade för att ge ditt möte en riktigt bra upplevelse.

Dagkonferens – 724 kr/person

Konferens med ett dygns helpension – från 1 995 kr/person

Ring oss eller gör din bokningsförfrågan via länken här intill för exakta prisuppgifter till ditt tillfälle.

Hotell & Konferens

Våra 220 hotellrum är fördelade på nio hotellhus där du har möjlighet att bo och konferera helt avskilt. Boka varsitt enkelrum och en lokal som passar syftet med mötet. Här finns allt från mindre mötesrum med fåtöljer, traditionella sammanträdesrum till stora konferenslokaler.

Aktiviteter

Addera frisk luft & energi till mötet. Hur skulle det vara att börja dagen med en stunds yoga under eken eller en fotojakt & utomhusfika på eftermiddagen. Eller vill du hellre utmana dina kollegor med en femkamp innan middagen? Bolla dina idéer med oss så skapar ett möte ni sent kommer glömma.

Har du ännu inte besökt oss? Klicka dig vidare till ett bildarkiv med miljöer både ute och inne.

Välkommen till Runö Möten & Events – Här finns något för alla!

Pris exklusive moms.

Runö Möten & Events är CovidClean certifirerade, i den här länken hittar du information om hur vi håller våra miljöer trygga.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Fredagslunch i ny tappning

   Välkommen på lunchbuffé inspirerad från Sverige och världen. Fredagar 11.30 - 13.30 pris 135 kr.
  • Onsdagslyx

   Välkommen på middag! Onsdagslyxen dukas fram varje onsdagskväll fram till 18.45. Boka bord på info@runo.se eller 08-555 380 00. Pris 395 kr.
  • Mobil studio XL

   Det här paketet ger en riktigt proffsig sändning med flera deltagare och hybridlösningar. Här kan vi skapa en känsla av livesänd tv med fler kameravinklar…
  • Mini mobil studio

   Det perfekta paketet för enkla sändningar där en till två personer ska synas i bild. Dessutom kan vi visa din PowerPoint-presentation och använda oss av…
  • Videokonferens

   Samla din arbetsgrupp för ett möte i vårt videokonferensrum. En plats för möten med fysisk distans där vi tar hand om dina tekniska utmaningar.

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Treklangen 1

  Upp till 40 personer

  Folkets Hus 4

  Upp till 80 personer

  Treklangen 3

  Upp till 40 personer

  Vävaren

  Upp till 28 personer

  Båthuset

  Upp till 20 personer

  Folkbildaren 12

  Upp till 10 personer