Avskilda möten

Avskilda möten

Kreativitet, energi & arbetsglädje

Möts i avskildhet hos oss på Runö Möten & Events. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda har du grunden till ett lyckat möte. För att öka kreativiteten och minska stressnivån har vi många tips till dig. Hur låter en Walk & Talk i naturreservatet Näsudden som exempel?

Värdefulla möten

Forskningen visar att människan förstår och når varann bättre när vi ses öga mot öga. Då frigörs dessutom Oxytycin vilket får oss att må bra och prestera bättre. Och vem vill tacka nej till det? Vår hotell- och konferensanläggning är dessutom KRAV-certifierade för att ge ditt möte en riktigt bra upplevelse.

Dagkonferens – 724 kr/person

Konferens med ett dygns helpension – från 1 995 kr/person

Ring oss eller gör din bokningsförfrågan via länken här intill för exakta prisuppgifter till ditt tillfälle.

Hotell & Konferens

Våra 220 hotellrum är fördelade på nio hotellhus där du har möjlighet att bo och konferera helt avskilt. Boka varsitt enkelrum och en lokal som passar syftet med mötet. Här finns allt från mindre mötesrum med fåtöljer, traditionella sammanträdesrum till stora konferenslokaler.

Aktiviteter

Addera frisk luft & energi till mötet. Hur skulle det vara att börja dagen med en stunds yoga under eken eller en fotojakt & utomhusfika på eftermiddagen. Eller vill du hellre utmana dina kollegor med en femkamp innan middagen? Bolla dina idéer med oss så skapar ett möte ni sent kommer glömma.

Har du ännu inte besökt oss? Klicka dig vidare till ett bildarkiv med miljöer både ute och inne.

Välkommen till Runö Möten & Events – Här finns något för alla!

Pris exklusive moms.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Skollovserbjudande 2023 – 542 kr

   Konferera hos oss under lovet till ett riktigt bra pris. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett…
  • Skollovserbjudande – 452 kr

   Konferera hos oss under lovet till ett riktigt bra pris. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett…
  • Sportpaket

   Letar du boende till kommande turnering? Vi erbjuder bra pris på hotell och måltider till sportföreningar som besöker Österåkers nya multiarena. Vad sägs om del…
  • Avskilda möten

   Dagkonferens 724 kr/person. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett lyckat möte.

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Matstudion

  Upp till 30 personer

  Bagaren

  Upp till 30 personer

  Båthuset

  Upp till 20 personer

  Folkets Hus 2

  Upp till 80 personer

  Café

  Upp till 240 personer

  Rallaren

  Upp till 26 personer