Avskilda möten

Avskilda möten

Kreativitet, energi & arbetsglädje

Möts i avskildhet, tillsammans och på lagom fysiskt avstånd hos oss på Runö Möten & Events. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda har du grunden till ett lyckat möte. För att öka kreativiteten och minska stressnivån har vi många tips till dig. Hur låter en Walk & Talk i naturreservatet Näsudden som exempel?

Värdefulla möten

Forskningen visar att människan förstår och når varann bättre när vi ses öga mot öga. Då frigörs dessutom Oxytycin vilket får oss att må bra och prestera bättre. Och vem vill tacka nej till det? Vår hotell- och konferensanläggning är både CovidClean och KRAV-certifierade för att ge ditt möte en riktigt bra upplevelse.

Dagkonferens – 724 kr/person

Konferens med ett dygns helpension – från 1 995 kr/person

Ring oss eller gör din bokningsförfrågan via länken här intill för exakta prisuppgifter till ditt tillfälle.

Hotell & Konferens

Våra 220 hotellrum är fördelade på nio hotellhus där du har möjlighet att bo och konferera helt avskilt. Boka varsitt enkelrum och en lokal som passar syftet med mötet. Här finns allt från mindre mötesrum med fåtöljer, traditionella sammanträdesrum till stora konferenslokaler.

Aktiviteter

Addera frisk luft & energi till mötet. Hur skulle det vara att börja dagen med en stunds yoga under eken eller en fotojakt & utomhusfika på eftermiddagen. Eller vill du hellre utmana dina kollegor med en femkamp innan middagen? Bolla dina idéer med oss så skapar ett möte ni sent kommer glömma.

Har du ännu inte besökt oss? Klicka dig vidare till ett bildarkiv med miljöer både ute och inne.

Välkommen till Runö Möten & Events – Här finns något för alla!

Pris exklusive moms.

Runö Möten & Events är CovidClean certifirerade, i den här länken hittar du information om hur vi håller våra miljöer trygga.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Avskilda möten

   Mot bättre tider! Dagkonferens 724 kr/person. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett lyckat möte.
  • Fredagslunchen

   Nästa fredagslunch serveras den 20 augusti. Välkommen på lunch inspirerad från Sverige och världen. 11.00 - 13.30 pris 130 kr.
  • Videokonferens

   Samla din arbetsgrupp för ett möte i vårt videokonferensrum. En plats för möten med fysisk distans där vi tar hand om dina tekniska utmaningar.
  • Att mötas digitalt

   Möts med fysisk distans i lokaler anpassade med teknik för lyckade hybridmöten. Genom bra teknik, fin service och måltider från ett mycket uppskattat kök ser…

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Bagaren

  Upp till 30 personer

  Folkbildaren 2

  Upp till 60 personer

  Café

  Upp till 100 personer

  Folkets Hus 1

  Upp till 50 personer

  Folkets Hus 3

  Upp till 50 personer

  Folkbildaren 1

  Upp till 110 personer