Checkpoint Challenge

Handen på hjärtat – visst tänker ni er en energifylld konferens med glädje, samarbete, kreativitet och engagemang?

För att maximera innehållet rekommenderar vi en aktivitet som skapar energi och lockar fram tävlingsgnistan ur dina deltagare. Med aktiviteten Checkpoint Challenge skapas ett härligt driv och upptäckarglädje när ni tar er an uppdragen.

Det blir en fartfylld poängjakt där ni med hjälp av en surfplatta tar er fram till olika checkpoints i våra utemiljöer på Runö. På varje plats får ni ett uppdrag att lösa. Uppdragen är av olika karaktär och kan skräddarsys med frågor som rör mötet. På så vis kan ni jobba vidare på ett nytt och roligare sätt. Det handlar om att hitta saker i naturen, göra något som grupp, knäcka tankenötter, fotografera föremål, svara på faktafrågor och mycket mer. Samarbetsförmågan sätts på sin spets då de olika alternativa strategierna och sätten att samla poäng på är många.

Ta chansen! Just nu erbjuder vi Checkpoint Challenge till specialpris om du bokar ett konferenspaket fram till 22 december.

PRIS: 540 kr/person

Pris exklusive moms. Erbjudandet gäller fram till 22 december, för grupper om minst 10 personer och kan ej kombineras med andra avtal eller rabatter.

Fler erbjudanden