Vårmöte med det lilla extra

Mervärden till vårens och försommarens möten

När sommaren står inför dörren tror vi oss veta att ni, precis som vi, gärna vill kombinera möten med en känsla av glädje, inspiration och sköna utomhusaktiviteter. Vårt naturnära läge med ängarna och havet precis intill bjuder in till aktiviteter, middagar och pauser i det gröna. Här finner du några tips på hur du enkelt förgyller ditt vår- och försommarmöte.

Boule Petanque – utan kostnad

Boule är den ultimata aktiviteten för att umgås på ett lättsamt och avslappnat sätt. Ta tävlingen på blodigt allvar eller passa bara på att njuta av goda franska delikatesser samtidigt som spänningen tilltar. All utrustning till spelet lånar du i receptionen utan kostnad. Förslag på snacks och passande drycker hittar du här och kontakta gärna bokningen för mer information.

Walk & Talk – 20 kr/person

Flytta ut mötet och addera frisk luft med rörelse och möten med djur och natur. Resultatet – en garanterad energiinjektion. Vi packar en fikakorg så att ni kan avsluta med en skön fika vid havet eller tillsammans med lammen på udden.

Grillafton – fråga oss om pris

Avrunda arbetsdagen vid grillarna tillsammans med våra kockar. De lagar er en fantastisk grillmiddag med härliga smaker av äpple, tryffel och chipotle. Vi lovar fina råvaror av såväl kött, fisk och från växtriket. Om vädret tillåter dukar vi upp på vår trevliga uteplats eller vill ni hellre skapa en festplats på ängen? Här finns många alternativ för en trevlig grillafton – låt oss bolla idéer tillsammans!

Kreativ matlagning – från 6 500 kr/grupp

Laga en smakfull gourmetmiddag med finess. I vår matstudio erbjuder vi en gruppaktivitet som garanterat ger er gemenskap och en minnesvärd kväll tillsammans. Här får ni verktygen till att skapa en fantastisk måltid med tips och recept som du lätt kan använda hemma. Aktiviteten passar utmärkt för grupper upp till 25 personer, är ni fler fråga oss gärna så tar vi fram andra alternativ. Kanske passar det utomhus? Läs mer här om vad som ingår och hur vi kan ge er en smakrik och rolig kväll tillsammans. Priset gäller för grupper med helpensionspaket.

Vickning efter festen – 50 kr/person

Två Wienerkorvar med bröd, rostad lök, senap och ketchup.

Goodiebag – 30 kr/rum

Ge dina deltagare ett extra välkomnande på hotellrummet. Köp något från vår presentshop eller packa din egen överraskning så placerar vi goodiebagen på alla rum. Tips – fråga oss gärna vilka delikatesser köket erbjuder just nu.

Skärgårdsaktivitet – fråga oss om pris

Besök en av världens vackraste skärgårdar – Stockholms Skärgård. Med vår placering vid Trälhavet har vi bara en kort båttur till de finaste delarna av Stockholms norra skärgård. Kanske vill ni besöka sälar, fiska, paddla eller inta er fikapaus på en skön klippa med tårna i havet. Eller varför inte en fartfylld tävling med RIB-båt mellan kobbar och skär?

Båt till mötet – fråga oss om pris

Möt upp arbetsgruppen på en båt i centrala Stockholm. På väg genom Stockholms skärgård äter ni något gott samtidigt som ni får chans att starta upp mötesdagen tillsammans under avslappnade former. Har ni kort om tid beställer vi RIB-båtar som tar er hit snabbt, enkelt och med vinden i håret.

Detta är ett axplock av vad vi kan hjälpa dig med för att nå bäst resultat av mötet. Slå oss en signal på 08-555 381 00 så kreerar vi tillsammans.

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Naturbilder

Fler foton från vår halvö finner du i bildgalleriet här på hemsidan.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Maria, innesälj
 • Bokning
 • Maria Lindhe
 • 08-555 380 05
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Exklusivt erbjudande till föreningar

  Utvalda helger 2020 har vi ett konferenserbjudande speciellt riktat till föreningar som du inte vill missa! För endast 1 445 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Vårmöte med det lilla extra

  När sommaren står inför dörren tror vi att ni gärna kombinerar mötet med en känsla av glädje, inspiration och sköna utomhusaktiviteter. Vårt naturnära läge med ängarna och havet precis intill bjuder in till aktiviteter, middagar och pauser i det gröna. Här finner du några tips på hur du enkelt förgyller ditt försommarmöte. Läs mer →

  Kvalitetssäkra mötet

  Ett helt unikt erbjudande på en personlig uppstartshjälp. För att höja kvalitén på ditt möte, skapa ett innehåll och insikter om vad som passar dig just nu. Läs mer →