Exklusivt erbjudande till skolor

Dagkonferens från 545 kr/person

Missa inte vårt förmånliga erbjudande till kommande planeringsdagar. Vi vill ge er som arbetar inom skolan en bra chans att mötas i en trygg, inspirerande miljö och har tagit fram ett specialpris på konferenser fram till sista januari 2021.

Placerad på en halvö i Stockholms norra skärgård hittar ni Runö Möten & Events. En anläggning känd för sitt fina KRAV-certifierade kök, goda värdskap och mångårig erfarenhet av att skapa lyckade möten.

Dygnskonferens – Helpensionspaket från 1 445 kr/person

Bli vår gäst under ett helt dygn, skapa en kick off som gör skillnad. I paketet ingår för- och eftermiddagsfika, en stor lunchbuffé, en trerätters konferensmiddag och logi i enkelrum samt frukost. Det enda som tillkommer är mötesrummet samt eventuella aktiviteter och dryckespaket.

Dagkonferens med det lilla extra* – 639 kr/person

Ett paket för er med lite mindre tid. I det här paketet ingår en möteslokal för upp till 80 personer (dock ej Runöhallen), *morgonkaffe med smörgås vid ankomst, fika till förmiddagspausen, stor lunchbuffé och eftermiddagsfika med både söta och hälsosamma alternativ.

Aktiviteter från 250 kr/person plus startavgift

Vi erbjuder flera roliga aktiviteter som ger mötet energi och insikt. Söker ni riktig teambuilding eller vill ni bli underhållna till middagen? Slå oss en signal så tar vi fram ett passande alternativ.

Välkomna!

Uppge bokningskod: Skola20

Erbjudandet gäller nybokningar av konferenser utvalda datum fram till 31 januari 2021.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 02
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Exklusivt erbjudande till föreningar

  Utvalda helger 2020 har vi ett konferenserbjudande speciellt riktat till föreningar som du inte vill missa! För endast 1 445 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Vårmöte med det lilla extra

  När sommaren står inför dörren tror vi att ni gärna kombinerar mötet med en känsla av glädje, inspiration och sköna utomhusaktiviteter. Vårt naturnära läge med ängarna och havet precis intill bjuder in till aktiviteter, middagar och pauser i det gröna. Här finner du några tips på hur du enkelt förgyller ditt försommarmöte. Läs mer →

  Kvalitetssäkra mötet

  Ett helt unikt erbjudande på en personlig uppstartshjälp. För att höja kvalitén på ditt möte, skapa ett innehåll och insikter om vad som passar dig just nu. Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Treklangen 1

  Upp till 40 personer

  Folkbildaren 4

  Upp till 30 personer

  Folkbildaren 11

  Upp till 12 personer

  Treklangen 3

  Upp till 40 personer

  Bryggan

  Upp till 10 personer

  Folkbildaren 13

  Upp till 10 personer