Exklusivt erbjudande till skolor

Dagkonferens från 545 kr/person

Missa inte vårt förmånliga erbjudande till kommande planeringsdagar. Vi vill ge er som arbetar inom skolan en bra chans att mötas i en trygg, inspirerande miljö och har tagit fram ett specialpris på konferenser under hela 2021.

Placerad på en halvö i Stockholms norra skärgård hittar ni Runö Möten & Events. En anläggning känd för sitt fina KRAV-certifierade kök, goda värdskap och mångårig erfarenhet av att skapa lyckade möten.

Dygnskonferens – Helpensionspaket från 1 445 kr/person

Bli vår gäst under ett helt dygn, skapa en kick off som gör skillnad. I paketet ingår för- och eftermiddagsfika, lunch, en trerätters konferensmiddag och logi i enkelrum samt frukost. Det enda som tillkommer är mötesrummet samt eventuella aktiviteter och dryckespaket.

Dagkonferens med det lilla extra* – 639 kr/person

Ett paket för er med lite mindre tid. I det här paketet ingår en möteslokal (dock ej Runöhallen), *morgonkaffe med smörgås vid ankomst, fika till förmiddagspausen, lunch med hembakat bröd och sallad och eftermiddagsfika med både söta och hälsosamma alternativ.

Aktiviteter från 250 kr/person plus startavgift

Vi erbjuder flera roliga aktiviteter som ger mötet energi och insikt. Söker ni riktig teambuilding eller vill ni bli underhållna till middagen? Slå oss en signal så tar vi fram ett passande alternativ.

Välkomna!

Uppge bokningskod: Skola21

Erbjudandet gäller nybokningar av konferenser utvalda datum fram till 20 december 2021.
Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Avskilda möten

   Mot bättre tider! Dagkonferens 724 kr/person. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett lyckat möte.
  • Fredagslunchen

   Nästa fredagslunch serveras den 20 augusti. Välkommen på lunch inspirerad från Sverige och världen. 11.00 - 13.30 pris 130 kr.
  • Videokonferens

   Samla din arbetsgrupp för ett möte i vårt videokonferensrum. En plats för möten med fysisk distans där vi tar hand om dina tekniska utmaningar.
  • Att mötas digitalt

   Möts med fysisk distans i lokaler anpassade med teknik för lyckade hybridmöten. Genom bra teknik, fin service och måltider från ett mycket uppskattat kök ser…

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Folkets Hus 2

  Upp till 80 personer

  Folkbildaren 5

  Upp till 6 personer

  Bryggan

  Upp till 10 personer

  Folkbildaren 10

  Upp till 12 personer

  Glasblåsaren

  Upp till 24 personer

  Folkets Hus 3

  Upp till 50 personer