gofika på Runö

Fyll höstmötet med värme & energi

Ta mötet till en ny nivå

Unna er att verkligen fokusera på vad som är viktigt när ni ses. Behöver ni lösa kluriga frågor, stärka gemenskapen eller är det dags att säga tack och bygga vidare på er redan väl valda strategi. Här finner du några tips på hur du kan krydda ditt kommande möte, på ett sätt som gör skillnad! Har du egna funderingar på vad som passar din grupp just nu så hjälper våra mötesexperter dig att nå ditt mål.

Kreativ matlagning – från 6 500 kr/grupp

Laga en smakfull gourmetmiddag med finess. I vår matstudio erbjuder vi en gruppaktivitet som garanterat ger er gemenskap och en minnesvärd kväll tillsammans. Här får ni verktygen till att skapa en fantastisk måltid med tips och recept som du lätt kan använda hemma. Aktiviteten passar utmärkt för grupper upp till 25 personer, är ni fler fråga oss gärna så tar vi fram andra alternativ. Kanske passar det utomhus? Läs mer om aktiviteten här. Paketet gäller för grupper med helpensionspaket.

Överraska med en gåva – 30 kr/st

Passa på att överraska dina deltagare eller en inbjuden gästföreläsare. I vår presentshop finner du allt från keramik, smycken, kroppsvård, konst och egna härgjorda praliner och granola. För trettio kronor per rum placerar vi ditt extra välkomnande på hotellrummet.

Musikfrågesport – Quiznight – 295 kr/person

Avsluta middagen med en rafflande och rolig musikfrågesport. Två professionella trubadurer leder er genom tävlingen som kommer innehålla moment som Introtävling, textremsor m.m. Självklart ges tillfälle att sjunga med och få en rolig start på kvällen.

Fikapausen som ger mer – 20 kr/person

Kliv utomhus i pausen. Fyll på med fika, frisk luft och ny energi. Vi skapar en mysig fikastund åt er i ljuset av brasans sken. Och tipsar om att samtidigt nyttja boulebanan eller tipspromenaden för lite extra kul i pausen.

Konstvisningsmingel med tilltugg – 145 kr/person

Vi bjuder på goda snittar och något gott att dricka samtidigt som vi guidar er bland utvalda delar av vår enorma konstskatt. Fokusera på en eller flera konstnärer, skulpturer eller besök Elis Erikssons museum.

Slå oss en signal på 08-555 381 00 så bollar vi idéer som passar just ditt möte.

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Fredagslunch i ny tappning

   Välkommen på lunchbuffé inspirerad från Sverige och världen. Fredagar 11.30 - 13.30 pris 135 kr.
  • Onsdagslyx

   Välkommen på middag! Onsdagslyxen dukas fram varje onsdagskväll fram till 18.45. Boka bord på info@runo.se eller 08-555 380 00. Pris 395 kr.
  • Mobil studio XL

   Det här paketet ger en riktigt proffsig sändning med flera deltagare och hybridlösningar. Här kan vi skapa en känsla av livesänd tv med fler kameravinklar…
  • Mini mobil studio

   Det perfekta paketet för enkla sändningar där en till två personer ska synas i bild. Dessutom kan vi visa din PowerPoint-presentation och använda oss av…
  • Videokonferens

   Samla din arbetsgrupp för ett möte i vårt videokonferensrum. En plats för möten med fysisk distans där vi tar hand om dina tekniska utmaningar.

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Smeden

  Upp till 12 personer

  Timmermannen

  Upp till 20 personer

  Treklangen 1

  Upp till 40 personer

  Restaurangen

  Upp till 235 personer

  Folkbildaren 11

  Upp till 12 personer

  Runöhallen

  Upp till 600 personer