gofika på Runö

Fyll höstmötet med värme & energi

Ta mötet till en ny nivå

Unna er att verkligen fokusera på vad som är viktigt när ni ses. Behöver ni lösa kluriga frågor, stärka gemenskapen eller är det dags att säga tack och bygga vidare på er redan väl valda strategi. Här finner du några tips på hur du kan krydda ditt kommande möte, på ett sätt som gör skillnad! Har du egna funderingar på vad som passar din grupp just nu så hjälper våra mötesexperter dig att nå ditt mål.

Kreativ matlagning – från 6 500 kr/grupp

Laga en smakfull gourmetmiddag med finess. I vår matstudio erbjuder vi en gruppaktivitet som garanterat ger er gemenskap och en minnesvärd kväll tillsammans. Här får ni verktygen till att skapa en fantastisk måltid med tips och recept som du lätt kan använda hemma. Aktiviteten passar utmärkt för grupper upp till 25 personer, är ni fler fråga oss gärna så tar vi fram andra alternativ. Kanske passar det utomhus? Läs mer om aktiviteten här. Paketet gäller för grupper med helpensionspaket.

Behöver du ett möte eller behöver ni mötas? – utan kostnad

Ta chansen och nyttja vårt unika erbjudande om en personlig uppstartshjälp inför mötet. För att höja kvalitén på mötet, skapa ett innehåll och insikter om vad som behövs för just detta tillfälle. Lär mer här och låt oss berätta mer om vad Albert Production kan göra för dig.

Överraska med en gåva – 30 kr/st

Passa på att överraska dina deltagare eller en inbjuden gästföreläsare. I vår presentshop finner du allt från keramik, smycken, kroppsvård, konst och egna härgjorda praliner och granola. För trettio kronor per rum placerar vi ditt extra välkomnande på hotellrummet.

Musikfrågesport – Quiznight – 295 kr/person

Avsluta middagen med en rafflande och rolig musikfrågesport. Två professionella trubadurer leder er genom tävlingen som kommer innehålla moment som Introtävling, textremsor m.m. Självklart ges tillfälle att sjunga med och få en rolig start på kvällen.

Fikapausen som ger mer – 20 kr/person

Kliv utomhus i pausen. Fyll på med fika, frisk luft och ny energi. Vi skapar en mysig fikastund åt er i ljuset av brasans sken. Och tipsar om att samtidigt nyttja boulebanan eller tipspromenaden för lite extra kul i pausen.

Konstvisningsmingel med tilltugg – 145 kr/person

Vi bjuder på goda snittar och något gott att dricka samtidigt som vi guidar er bland utvalda delar av vår enorma konstskatt. Fokusera på en eller flera konstnärer, skulpturer eller besök Elis Erikssons museum.

Slå oss en signal på 08-555 381 00 så bollar vi idéer som passar just ditt möte.

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Marianne
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Julmiddag 10 december

   Trött på den traditionella julskinkan? Den 10 december serverar vi en julmeny av julens bästa råvaror - välkommen hit på en bättre kväll i julens…
  • Fredagslunchen

   Välkommen på lunchbuffé inspirerad från Sverige och världen. Fredagar 11.00 - 13.30 pris 145 kr.
  • Musikbrunchen

   Lägg julbestyren åt sidan och koppla av med en god brunch och livemusik hos oss den 12 december, pris 550 kr/person.
  • Sportlovsmöte – 452 kr

   Boka din konferens under sportlovet för ett riktigt bra pris. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett…
  • Påsklovsmöte – 452 kr

   Boka din konferens under påsklovet för ett riktigt bra pris. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett…

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Folkets Hus 3

  Upp till 50 personer

  Glashyttan

  Upp till 14 personer

  Timmermannen

  Upp till 20 personer

  Matstudion

  Upp till 30 personer

  Folkbildaren 8

  Upp till 12 personer

  Folkets Hus 4

  Upp till 80 personer