Julmiddag i restaurangen på Runö

Julens smaker i spännande paketering

Vi bjuder på lokalen – du njuter av julmiddagen

Välkommen till vår ljuvliga halvö för en flerrätters julmiddag utöver det vanliga. Våra dedikerade kockar älskar att överträffa förväntningarna. Till jul vill de därför tillföra lite spännande smaker som hör julen till och har tagit fram en julinspirerad meny istället för det traditionella julbordet. Vad sägs om lammlägg, risotto, grönkål, getost, rostade kastanjer och granatäpple. Eller saffranskokta päron och syrlig lingonglass? Kombinerar ni julmiddagen med ett möte bjuder vi på konferenslokalen.

Ett konferensdygn med 5-rätters julmiddag – från 1 468 kr

Ta chansen att kombinera julfesten med ett möte där ni kan reflektera över den gånga hösten. I vårt julpaket ingår logi i enkelrum, för- och eftermiddagsfika, lunchbuffé, en femrätters julmeny och frukost. Dessutom rabatterar vi en dagshyra av ett mötesrum för upp till 100 personer med 100%.

Julmiddag med övernattning – från 1 065 kr

Vilken är er melodi? Den storslagna julfesten eller en avslappnad middag med kollegorna? Vi hjälper dig att arrangera det som passar din grupp bäst. En julmeny med fler än fem rätter, övernattning i enkelrum och frukost kostar från 1 065 kr per person.

Priserna är exklusive moms och gäller från 28 november fram till jul.

Länk till fler erbjudanden