Kreativ matlagning i vår matstudio

Kreativ matlagning

Lev livet som proffskock med dina kollegor för en kväll. Laga er festmiddag tillsammans under avslappnade former. Ni kanske har ett tema på konferensen som kan återspeglas i köket? På Runö finns en fullt utrustad matstudio där vi bjuder in till en mycket rolig och lärorik kväll.

Är ni tävlingslystna delar vi upp gruppen i lag som får ansvar för olika delar av middagen. Lagen skall skapa en trerätters middag under 1,5 timme. Kocken guidar er runt bland råvaror och pannor, är domare i tävlingen och kommer dessutom att lägga lite kluriga krav på er tillagning. Hela prestationen bedöms och ni skall även servera och duka kreativt.

Vi erbjuder en matlagningsaktivitet

Och en kväll ni sent kommer att glömma. Med professionell ledning i köket guidas ni till att skapa en fantastisk trerätters middag. Samtidigt håller vi en liten vinskola och serverar er passande viner till middagen.

PRIS: 6 500 kronor/grupp samt 320 kronor/person

I priset igår: Varsin alkoholfri välkomstdrink med en amuse bouche och en trerätters festmiddag. Till middagen ingår två glas vin alternativt öl samt kaffe. Förklädet du använder under kvällen är du välkommen att ta med hem. Dessutom ingår lokalhyra och ledning i köket under fyra timmar. Priset är exklusive moms och gäller en grupp om max 30 personer med helpension. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kontakta oss
Låt oss gemensamt skapa en kväll som garanterat ger er många mervärden – slå en signal på 08-555 381 00.

 

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 02
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Helgerbjudande

  Utvalda helger 2019 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 345 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Kvalitetssäkra mötet

  Ett nytt och helt unikt erbjudande på en personlig uppstartshjälp. För att höja kvalitén på ditt möte, skapa ett innehåll och insikter om vad som passar dig just nu. Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Timmermannen

  Upp till 20 personer

  Smedjan

  Upp till 14 personer

  Stabbläggaren

  Upp till 18 personer

  Folkbildaren 4

  Upp till 30 personer

  Folkbildaren 2

  Upp till 60 personer

  Runöhallen

  Upp till 600 personer