Kreativ matlagning i vår matstudio

Kreativ matlagning

Lev livet som proffskock med dina kollegor för en kväll. Laga er festmiddag tillsammans under avslappnade former. Ni kanske har ett tema på konferensen som kan återspeglas i köket? På Runö finns en fullt utrustad matstudio där vi bjuder in till en mycket rolig och lärorik kväll.

Är ni tävlingslystna delar vi upp gruppen i lag som får ansvar för olika delar av middagen. Lagen skall skapa en trerätters middag under 1,5 timme. Kocken guidar er runt bland råvaror och pannor, är domare i tävlingen och kommer dessutom att lägga lite kluriga krav på er tillagning. Hela prestationen bedöms och ni skall även duka kreativt, servera och se till att köket hålls i toppskick.

Vi erbjuder en matlagningsaktivitet

Och en kväll ni sent kommer att glömma. Med professionell ledning i köket och en trerätters middag. Självklart tar vi även fram passande viner till middagen.

PRIS: 9 500 kronor/grupp

Priset är exklusive moms och gäller en grupp om max 30 personer med helpension. I priset ingår aktivitets- och lokalkostnad, priset för drycken tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kontakta oss
Låt oss gemensamt skapa en kväll som garanterat ger er många mervärden – slå en signal på 08-555 381 00. Ladda ner ditt informationsblad här.

 

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 02
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Helgerbjudande

  Utvalda helger 2018 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 345 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Spela Boule – med smak av Frankrike

  Avsluta mötesdagen med ett gott skratt, franska delikatesser och bubbel i glasen vid vår boulebana. "Boule Petanque" är en aktivitet som passar de flesta sällskap. Inga förkunskaper krävs, enkla regler, det är inte fysiskt krävande. Läs mer →

  Kvalitetssäkra mötet

  Ett nytt och helt unikt erbjudande på en personlig uppstartshjälp. För att höja kvalitén på ditt möte, skapa ett innehåll och insikter om vad som passar dig just nu. Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Smedjan

  Upp till 14 personer

  Folkbildaren 3

  Upp till 110 personer

  Rallaren

  Upp till 26 personer

  Folkbildaren 11

  Upp till 12 personer

  Folkbildaren 6

  Upp till 5 personer

  Folkbildaren 13

  Upp till 8 personer