Kreativ matlagning i vår matstudio

Kreativ matlagning

Lev livet som proffskock med dina kollegor för en kväll. Laga er festmiddag tillsammans under avslappnade former. Ni kanske har ett tema på konferensen som kan återspeglas i köket? På Runö finns en fullt utrustad matstudio där vi bjuder in till en mycket rolig och lärorik kväll.

Är ni tävlingslystna delar vi upp gruppen i lag som får ansvar för olika delar av middagen. Lagen skall skapa en trerätters middag under 1,5 timme. Kocken guidar er runt bland råvaror och pannor, är domare i tävlingen och kommer dessutom att lägga lite kluriga krav på er tillagning. Hela prestationen bedöms och ni skall även duka kreativt, servera och se till att köket hålls i toppskick.

Vi erbjuder

En kväll ni sent kommer att glömma, professionell ledning i köket och en trerätters middag. Självklart tar vi även fram passande viner till middagen.

PRIS: 9 500 kronor/grupp

Priset är exklusive moms och gäller en grupp om max 30 personer med helpension. I priset ingår aktivitets- och lokalkostnad, priset för drycken tillkommer. Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Kontakta oss
Låt oss gemensamt skapa en kväll som garanterat ger er många mervärden – slå en signal på 08-555 381 00. Ladda ner informationsblad här.

 

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 02
 • Maila mig
 • Våra överiga konferenserbjudanden

  Helgerbjudande

  Utvalda helger 2018 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 345 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Fri lokal

  Vi bjuder på lokalen till ditt möte under utvalda veckor i vår. Pris från 1 840 kr/person för ett konferensdygn inklusive måltider. Läs mer →

  Det lilla extra

  Våren och sommaren står inför dörren och vi gissar ni gärna kombinerar mötet med en känsla av glädje, inspiration och sköna utomhusaktiviteter. Vårt naturnära läge med ängarna och havet precis intill bjuder in till aktiviteter, middagar och pauser i det gröna. Här finner du några tips på hur du enkelt förgyller ditt försommarmöte. Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Smeden

  Upp till 30 personer

  Timmermannen

  Upp till 20 personer

  Folkbildaren 5

  Upp till 6 personer

  Folkbildaren 2

  Upp till 60 personer

  Folkbildaren 8

  Upp till 12 personer

  Treklangen 3

  Upp till 40 personer