Pickles Krydda ditt möte

Krydda ditt vintermöte

Vad kan ge ert möte bäst mervärde? Behöver ni en föreläsare som ger kunskap och inspiration? Kanske ska ni fira något, eller bara se till att ni mår riktigt bra under mötet, så ni kan fokusera på viktiga frågor. Här kommer några tips som kan ge ert möte det där lilla extra.

Energikick – 65 kr/person

Starta dagen med en extra turbo. Förbeställ energismoothie, frukt och energibars till mötesrummet och alla får en perfekt start på dagen.

Kreativ matlagning – från 6 500 kr/grupp

I vår matstudio skapar ni en minnesvärd kväll tillsammans. Vi ger er verktygen till att skapa en fantastisk måltid med tips och recept som du lätt kan använda hemma. Läs mer här om vad som ingår och hur vi kan ge er en smakrik och rolig kväll tillsammans.

Fika med nya vyer – 20 kr/person

Visst är det en mysig känsla att samlas kring en levande eld med en kopp rykande varm choklad i handen?  Vi dukar upp ett stämningsfullt vinterfika utomhus, ett skönt sätt att andas ut, samla tankarna och få igång alla sinnen. Passar också utmärkt som ett avslut på en lekfull gruppaktivitet.

Bootcamp – 5 500 kr/grupp

Kicka ingång arbetsgruppen med hjälp av ett högintensivt träningspass. Till hjälp har ni en utbildad instruktör, er egen kropp och våra utomhusytor. Ni utmanas i styrka, kondition och uthållighet för att bli både starkare och smidigare. En perfekt aktivitet för er som älskar träning, vill lära er något nytt och samtidigt ni vill locka fram kämparglöden i gruppen. Mer information om bootcamp Runö hittar du här.

Behöver du ett möte eller behöver ni mötas? – Utan kostnad

Ta chansen och nyttja vårt unika erbjudande om en personlig uppstartshjälp inför mötet. För att höja kvalitén på mötet, skapa ett innehåll och insikter om vad som behövs för just detta tillfälle. Lär mer här och låt oss berätta mer om vad Albert Production kan göra för dig.

Konstvisningsmingel med tilltugg – 145 kr/person

Njut av smakrika snittar och något gott att dricka samtidigt som vi guidar er bland utvalda delar av vår enorma konstskatt. Här finns nämligen en av nordens största privata konstsamlingar. Fokusera på en eller flera konstnärer, skulpturer eller besök Elis Erikssons museum.

Frukt & choklad på rummet – 60 kr/rum

Har ni något att fira eller vill du uppmärksamma dina medarbetare lite extra? Förbeställ lite god choklad och ekologisk frukt till hotellrummet.

Detta är ett axplock av vad vi kan hjälpa er med för att fylla mötet med delar som tar er framåt. Slå oss en signal så bollar vi idéer tillsammans.

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Elisabet
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Musikbrunchen

   Lägg julbestyren åt sidan och koppla av med en god brunch och livemusik hos oss den 12 december, pris 550 kr/person.
  • Onsdagslyx

   Välkommen på middag! Onsdagslyxen dukas fram varje onsdagskväll fram till 18.45. Boka bord på info@runo.se eller 08-555 380 00. Pris 395 kr.
  • Julmiddag 10 december

   Trött på den traditionella julskinkan? Den 10 december serverar vi en julmeny av julens bästa råvaror - välkommen hit på en bättre kväll i julens…
  • Fredagslunchen

   Välkommen på lunchbuffé inspirerad från Sverige och världen. Fredagar 11.00 - 13.30 pris 145 kr.
  • Höstlovsmöte – 452 kr

   Boka din konferens under höstlovet för 452 kr/person. Med en inspirerande miljö, ett utmärkt kök och en genomtänkt agenda skapar vi tillsammans ett lyckat möte.

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Rallaren

  Upp till 26 personer

  Folkbildaren 11

  Upp till 12 personer

  Folkbildaren 3

  Upp till 110 personer

  Vävaren

  Upp till 28 personer

  Folkets Hus 4

  Upp till 80 personer

  Runöhallen

  Upp till 600 personer