Pickles Krydda ditt möte

Krydda ditt vintermöte

Vad kan ge ert möte bäst mervärde? Behöver ni en föreläsare som ger kunskap och inspiration? Kanske ska ni fira något, eller bara se till att ni mår riktigt bra under mötet, så ni kan fokusera på viktiga frågor. Här kommer några tips som kan ge ert möte det där lilla extra.

Energikick – 65 kr/person

Starta dagen med en extra turbo. Förbeställ energismoothie, frukt och energibars till mötesrummet och alla får en perfekt start på dagen.

Kreativ matlagning – från 6 500 kr/grupp

I vår matstudio skapar ni en minnesvärd kväll tillsammans. Vi ger er verktygen till att skapa en fantastisk måltid med tips och recept som du lätt kan använda hemma. Läs mer här om vad som ingår och hur vi kan ge er en smakrik och rolig kväll tillsammans.

Fika med nya vyer – 20 kr/person

Visst är det en mysig känsla att samlas kring en levande eld med en kopp rykande varm choklad i handen?  Vi dukar upp ett stämningsfullt vinterfika utomhus, ett skönt sätt att andas ut, samla tankarna och få igång alla sinnen. Passar också utmärkt som ett avslut på en lekfull gruppaktivitet.

Bootcamp – 5 500 kr/grupp

Kicka ingång arbetsgruppen med hjälp av ett högintensivt träningspass. Till hjälp har ni en utbildad instruktör, er egen kropp och våra utomhusytor. Ni utmanas i styrka, kondition och uthållighet för att bli både starkare och smidigare. En perfekt aktivitet för er som älskar träning, vill lära er något nytt och samtidigt ni vill locka fram kämparglöden i gruppen. Mer information om bootcamp Runö hittar du här.

Konstvisningsmingel med tilltugg – 145 kr/person

Njut av smakrika snittar och något gott att dricka samtidigt som vi guidar er bland utvalda delar av vår enorma konstskatt. Här finns nämligen en av nordens största privata konstsamlingar. Fokusera på en eller flera konstnärer, skulpturer eller besök Elis Erikssons museum.

Frukt & choklad på rummet – 60 kr/rum

Har ni något att fira eller vill du uppmärksamma dina medarbetare lite extra? Förbeställ lite god choklad och ekologisk frukt till hotellrummet.

Detta är ett axplock av vad vi kan hjälpa er med för att fylla mötet med delar som tar er framåt. Slå oss en signal så bollar vi idéer tillsammans.

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Elisabet
 • 08-555 380 00
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  • Fredagslunch i ny tappning

   Välkommen på lunchbuffé inspirerad från Sverige och världen. Fredagar 11.30 - 13.30 pris 135 kr.
  • Onsdagslyx

   Välkommen på middag! Onsdagslyxen dukas fram varje onsdagskväll fram till 18.45. Boka bord på info@runo.se eller 08-555 380 00. Pris 395 kr.
  • Mobil studio XL

   Det här paketet ger en riktigt proffsig sändning med flera deltagare och hybridlösningar. Här kan vi skapa en känsla av livesänd tv med fler kameravinklar…
  • Mini mobil studio

   Det perfekta paketet för enkla sändningar där en till två personer ska synas i bild. Dessutom kan vi visa din PowerPoint-presentation och använda oss av…
  • Videokonferens

   Samla din arbetsgrupp för ett möte i vårt videokonferensrum. En plats för möten med fysisk distans där vi tar hand om dina tekniska utmaningar.

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Folkbildaren 7

  Upp till 6 personer

  Folkbildaren 12

  Upp till 10 personer

  Folkets Hus 3

  Upp till 50 personer

  Glashyttan

  Upp till 14 personer

  Folkbildaren 10

  Upp till 12 personer

  Smedjan

  Upp till 14 personer