Pickles Krydda ditt möte

Krydda ditt möte

Vad kan ge ert möte bäst mervärde? Behöver ni en föreläsare som ger kunskap och inspiration? Kanske ska ni fira något, eller bara se till att ni mår riktigt bra under mötet, så ni kan fokusera på viktiga frågor. Här kommer några tips som kan ge ert möte det där lilla extra.

Kreativ matlagning – 9 500 kr/grupp

I vår matstudio skapar ni en fantastisk kväll och måltid tillsammans. Låt temat passa inriktningen på mötet. Eller låt vår kock göra en meny som andas nystart och fräschör. Passar utmärkt för grupper upp till 30 personer. Priset gäller för grupper med helpensionspaket. Ladda ner informationsblad här.

Energikick – 90 kr/person

Starta dagen med en extra turbo. Förbeställ energismoothie, frukt och energibars till mötesrummet och alla får en perfekt start på dagen.

Fika med nya vyer – 20 kr/person

Vi dukar vi upp ett stämningsfullt vinterfika utomhus, ett skönt sätt att få fart på alla sinnen eller ett mysigt avslut på en lekfull gruppaktivitet.

Frukt & choklad på rummet – 60 kr/rum

Har ni något att fira eller vill du uppmärksamma dina medarbetare lite extra? Förbeställ lite god choklad och ekologisk frukt till hotellrummet.

Goodiebag – 30 kr/rum

Ge dina deltagare ett extra välkomnande på hotellrummet. Köp något från vår presentshop eller packa din egen överraskning så placerar vi goodiebagen på alla rum.

Konstvisning – 145 kr/person

En upplevelse för både kropp och själ. Vi serverar goda snittar och något att dricka samtidigt som vi guidar er bland utvalda delar av vår enorma konstskatt. Fokusera på en eller flera konstnärer, skulpturer eller besök Elis Erikssons museum.

Designa mötets alldeles egna pralin – Fråga oss om pris

Ta fram en pralin som representerar något unikt för er. I samarbete med vårt lokala pralinmakeri skapas en signatur för just er. En pralin till kaffet eller som gåva att ta med hem.

 

Detta är ett axplock av vad vi kan hjälpa dig med för att nå bäst resultat av mötet. Slå oss en signal så bollar vi idéer tillsammans.

 

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Maria, innesälj
 • Bokning
 • Maria Lindhe
 • 08-555 380 05
 • Maila mig
 • Våra överiga konferenserbjudanden

  Helgerbjudande

  Utvalda helger 2018 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 345 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Det lilla extra

  Våren och sommaren står inför dörren och vi gissar ni gärna kombinerar mötet med en känsla av glädje, inspiration och sköna utomhusaktiviteter. Vårt naturnära läge med ängarna och havet precis intill bjuder in till aktiviteter, middagar och pauser i det gröna. Här finner du några tips på hur du enkelt förgyller ditt försommarmöte. Läs mer →

  Spela Boule – med smak av Frankrike

  Avsluta mötesdagen med ett gott skratt, franska delikatesser och bubbel i glasen vid vår boulebana. "Boule Petanque" är en aktivitet som passar de flesta sällskap. Inga förkunskaper krävs, enkla regler, det är inte fysiskt krävande. Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Folkbildaren 1

  Upp till 110 personer

  Folkbildaren 7

  Upp till 6 personer

  Folkbildaren 4

  Upp till 30 personer

  Folkbildaren 13

  Upp till 8 personer

  Glashyttan

  Upp till 14 personer

  Runöhallen

  Upp till 600 personer