Pickles Krydda ditt möte

Krydda ditt vintermöte

Vad kan ge ert möte bäst mervärde? Behöver ni en föreläsare som ger kunskap och inspiration? Kanske ska ni fira något, eller bara se till att ni mår riktigt bra under mötet, så ni kan fokusera på viktiga frågor. Här kommer några tips som kan ge ert möte det där lilla extra.

 

Energikick – 65 kr/person

Starta dagen med en extra turbo. Förbeställ energismoothie, frukt och energibars till mötesrummet och alla får en perfekt start på dagen.

 

Kreativ matlagning – 6 500 kr/grupp samt 320 kr/person i tillägg till helpensionen

I vår matstudio skapar ni en fantastisk kväll och trerätters måltid tillsammans. Låt temat passa inriktningen på mötet. Eller låt vår kock göra en meny som andas nystart och fräschör. Till middagen tar vi fram passande viner och bjuder på ett utvalt dryckespaket samt en liten vinskola. Läs mer här om vad som ingår och hur vi kan ge er en smakrik och rolig kväll tillsammans.

 

Fika med nya vyer – 20 kr/person

Visst är det en mysig känsla att samlas kring en levande eld med en kopp rykande varm choklad i handen?  Vi dukar upp ett stämningsfullt vinterfika utomhus, ett skönt sätt att andas ut, samla tankarna och få igång alla sinnen. Passar också utmärkt som ett avslut på en lekfull gruppaktivitet.

 

Bootcamp – 5 500 kr/grupp

Kicka ingång arbetsgruppen med hjälp av ett högintensivt träningspass. Till hjälp har ni en utbildad instruktör, er egen kropp och våra utomhusytor. Ni utmanas i styrka, kondition och uthållighet för att bli både starkare och smidigare. En perfekt aktivitet för er som älskar träning, vill lära er något nytt och samtidigt ni vill locka fram kämparglöden i gruppen. Mer information om bootcamp Runö hittar du här.

 

Behöver du ett möte eller behöver ni mötas? – Utan kostnad

Ta chansen och nyttja vårt unika erbjudande om en personlig uppstartshjälp inför mötet. För att höja kvalitén på mötet, skapa ett innehåll och insikter om vad som behövs för just detta tillfälle. Lär mer här och låt oss berätta mer om vad Albert Production kan göra för dig.

 

Konstvisningsmingel med tilltugg – 145 kr/person

Njut av smakrika snittar och något gott att dricka samtidigt som vi guidar er bland utvalda delar av vår enorma konstskatt. Här finns nämligen en av nordens största privata konstsamlingar. Fokusera på en eller flera konstnärer, skulpturer eller besök Elis Erikssons museum.

 

Frukt & choklad på rummet – 60 kr/rum

Har ni något att fira eller vill du uppmärksamma dina medarbetare lite extra? Förbeställ lite god choklad och ekologisk frukt till hotellrummet.

 

Designa mötets alldeles egna pralin – Fråga oss om pris

Ta fram en pralin som representerar något unikt för er. I samarbete med vårt lokala pralinmakeri skapas en signatur för just er. En pralin till kaffet eller som gåva att ta med hem.

 

Detta är ett axplock av vad vi kan hjälpa er med för att fylla mötet med delar som tar er framåt. Slå oss en signal så bollar vi idéer tillsammans.

 

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

 

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Elisabet Schildt
 • 08-555 380 06
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Helgerbjudande

  Utvalda helger 2019 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 345 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Kvalitetssäkra mötet

  Ett nytt och helt unikt erbjudande på en personlig uppstartshjälp. För att höja kvalitén på ditt möte, skapa ett innehåll och insikter om vad som passar dig just nu. Läs mer →

  Förgyll ditt sensommarmöte

  Låt sommarens energi följa med in i höstens arbete. Du har säkert själv upplevt hur möten förbättrats när de fyllts med energi, rörelse, samtal och inspiration. Vi tänker att ditt sensommarmöte borde ha inslag av glädje, utomhusaktiviteter och samspelsfokus och har därför plockat fram några tips på bra ingredienser. Söker du något helt annat eller vill du ta del av våra kostnadsfria aktiviteter på plats? Våra mötesexperter kommer guida dig på vägen mot målet.  Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Stabbläggaren

  Upp till 18 personer

  Smedjan

  Upp till 14 personer

  Folkbildaren 2

  Upp till 60 personer

  Folkbildaren 6

  Upp till 5 personer

  Folkets Hus 3

  Upp till 50 personer

  Glasblåsaren

  Upp till 24 personer