gofika på Runö

Fyll höstmötet med värme & energi

Ta mötet till en ny nivå

Unna er att verkligen fokusera på vad som är viktigt när ni ses. Behöver ni lösa kluriga frågor, stärka gemenskapen eller är det dags att säga tack och bygga vidare på er redan väl valda strategi. Här finner du några tips på hur du kan krydda ditt kommande möte, på ett sätt som gör skillnad! Har du egna funderingar på vad som passar din grupp just nu så hjälper våra mötesexperter dig att nå ditt mål.

 

Kreativ matlagning – 6 500 kr/grupp samt 320 kr/person

Laga en smakfull gourmetmiddag med finess. Låt oss ta er med på en resa i vinets och matupplevelsernas värld. I vår matstudio erbjuder vi en gruppaktivitet som garanterat ger er gemenskap och en minnesvärd kväll tillsammans. Vi tar fram ett passande tema efter säsongens råvaror, eller har konferensen ett tema som kan följa med in i köket? Aktiviteten passar utmärkt för grupper upp till 30 personer. I paketet ingår mat, dryck och ett förkläde, priset gäller för grupper med helpensionspaket. Ladda ner informationsbladet här.

 

Behöver du ett möte eller behöver ni mötas? – utan kostnad

Ta chansen och nyttja vårt unika erbjudande om en personlig uppstartshjälp inför mötet. För att höja kvalitén på mötet, skapa ett innehåll och insikter om vad som behövs för just detta tillfälle. Lär mer här och låt oss berätta mer om vad Albert Production kan göra för dig.

 

Överraska med en gåva – 30 kr/st

Passa på att överraska dina deltagare eller en inbjuden gästföreläsare. I vår presentshop finner du allt från keramik, smycken, kroppsvård, konst och egna härgjorda praliner och granola. För trettio kronor per rum placerar vi ditt extra välkomnande på hotellrummet.

 

Musikfrågesport – Quiznight – 295 kr/person

Avsluta middagen med en rafflande och rolig musikfrågesport. Två professionella trubadurer leder er genom tävlingen som kommer innehålla moment som Introtävling, textremsor m.m. Självklart ges tillfälle att sjunga med och få en rolig start på kvällen. För mer information läs här.

 

Designa mötets egna julpralin – fråga oss om pris

Ta fram en pralin som representerar något unikt för er. I samarbete med vårt lokala pralinmakeri skapas en signatur för just er. En pralin till kaffet eller överraska en vän med en smakfull julklapp.

 

Fikapausen som ger mer – 20 kr/person

Kliv utomhus i pausen. Fyll på med fika, frisk luft och ny energi. Vi skapar en mysig fikastund åt er i ljuset av brasans sken. Och tipsar om att samtidigt nyttja boulebanan eller tipspromenaden för lite extra kul i pausen.

 

Konstvisningsmingel med tilltugg – 145 kr/person

Vi bjuder på goda snittar och något gott att dricka samtidigt som vi guidar er bland utvalda delar av vår enorma konstskatt. Fokusera på en eller flera konstnärer, skulpturer eller besök Elis Erikssons museum.

 

Slå oss en signal på 08-555 381 00 så bollar vi idéer som passar just ditt möte.

 

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

 

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 02
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Helgerbjudande

  Utvalda helger 2019 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 345 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Kräftfest

  Ta med energin från sommaren till uppstartsmötet med kollegorna. Här med hjälp av en härlig kräftfest med utsikt över äng och hav. Läs mer →

  Kvalitetssäkra mötet

  Ett nytt och helt unikt erbjudande på en personlig uppstartshjälp. För att höja kvalitén på ditt möte, skapa ett innehåll och insikter om vad som passar dig just nu. Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Folkbildaren 4

  Upp till 30 personer

  Folkbildaren 5

  Upp till 6 personer

  Bagaren

  Upp till 30 personer

  Smeden

  Upp till 12 personer

  Folkbildaren 3

  Upp till 110 personer

  Stabbläggaren

  Upp till 18 personer