Börja dagen med ett pass Qi Gong

Noga utvalt

Tips på hur du enkelt förgyller ditt sensommarmöte

Låt sommarens energi följa med in i höstens arbete. Du har säkert själv upplevt hur möten förbättrats när de fyllts med energi, rörelse, samtal och inspiration. Vi tänker att ditt sensommarmöte borde ha inslag av glädje, utomhusaktiviteter och samspelsfokus och har därför plockat fram några tips på bra ingredienser. Söker du något helt annat eller vill du ta del av våra kostnadsfria aktiviteter på plats? Våra mötesexperter kommer guida dig på vägen mot målet.

 

Kräftfest – 168 kr/person i tillägg till helpensionen

Vad hör inte sensommaren till om inte en kräftfest? Kicka igång höstens projekt med skratt, musik och goda smaker. På med kräfthatten och avsluta dagen med en buffé fylld av kräftor, lax, pajer, ostar och hembakat bröd. Mer information finner du här.

 

Fördrinkstilltugg  – 30 kr/st

Kurrande magar och kollegor som samlas efter dagens möte. Förgyll och förläng stunden med något gott att äta och dricka. Vi erbjuder ett stort urval av snittar till minglet.

 

Grillkväll – 60 kr/person i tillägg till helpensionen

Avrunda arbetsdagen vid grillarna tillsammans med våra kockar. De lagar er en grillmiddag med härliga smaker av äpple, tryffel och chipotle. Vi utlovar fina råvaror av såväl kött, fisk och från växtriket. Om vädret tillåter dukar vi upp under parasollet på vår trevliga uteplats. Om vädret tillåter dukar vi upp på vår trevliga uteplats. Här kan du läsa hela menyn.

 

Yoga – från 2 500 kr/grupp

Kom i balans med ett kortare yogapass på morgonen, eller skapa energi på eftermiddagen för att öka koncentrationen. Ett yogapass kan också vara en avslutning för att ge en skön känsla efter en lång dag. Konferensyogan fungerar i både små och riktigt stora grupper. Allt som behövs är en vanlig stol, och du yogar i dina vanliga arbetskläder. På bara 15 minuter kan ni få en helt ny känsla i gruppen. Har ni mer tid utlovas ett ännu bättre resultat.

 

Båt till mötet – fråga oss om pris

Möt upp arbetsgruppen på en båt i centrala Stockholm. På väg genom Stockholms skärgård äter ni något gott samtidigt som ni får chans att starta upp mötesdagen tillsammans under avslappnade former. Har ni kort om tid beställer vi RIB-båtar som tar er hit snabbt, enkelt och med vinden i håret.

 

Kreativ matlagning – 9 500 kr/grupp

Skapa en fantastisk trerätters middag och gemenskap genom en gruppaktivitet i vår matstudio. Vi tar fram fina råvaror på temat skördefest och under ledning av en av våra kockar är det ni som gör kvällen till er. Ladda ner informationsblad här.

 

Boule – utan kostnad

Boule är den ultimata aktiviteten för att umgås på ett lättsamt och avslappnat sätt. Ta tävlingen på blodigt allvar eller passa bara på att njuta av goda franska delikatesser samtidigt som spänningen tilltar. All utrustning till spelet lånar du i receptionen utan kostnad. Förslag på snacks och passande drycker hittar du här och kontakta gärna bokningen för mer information.

 

Delikorg – 95 kr/person

Surdegsbaguette, charkuterier, ostar, marmelad och oliver packat i en korg för att enkelt ta med till boulebanan, bryggan eller varför inte naturreservatet på udden.

 

Walk & Talk – 20 kr/person

Fyll mötet med energi och skapa nya insikter genom att flytta mötet utomhus. Den friska luften, rörelsen och mötet med djur och natur ger garanterad effekt. Vi packar en fikakorg så att ni kan avsluta med en skön fika vid havet eller tillsammans med fåren på udden.

 

Energikick – 65 kr/person

Starta dagen med en extra turbo. Förbeställ energishot, frukt och energibars till mötesrummet och alla får en perfekt start på dagen.

 

Teambuildingaktivitet – cirka 395 kr/person

Vill ni stärkas som grupp? Har ni ett nytt mål att jobba mot? Teambuildingaktiviteter är inte bara ett roligt inslag på mötet – de gör skillnad också. Vi erbjuder en stor variation av aktiviteter och hjälper dig ta fram rätt aktivitet vid rätt tillfälle. Prisexempel från 395 kr/person plus startavgift för aktiviteten Teamwork. Läs mer om några av våra aktiviteter här.

 

Detta är ett axplock av vad vi kan hjälpa dig med för att nå bäst resultat av mötet. Slå oss en signal på 08-555 381 00 så bollar vi idéer som passar just ditt möte.

 

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

 

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

Marianne, innesälj
 • Bokning
 • Marianne Ramström
 • 08-555 380 02
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Helgerbjudande

  Utvalda helger 2018 har vi ett konferenserbjudande som du inte vill missa! För endast 1 345 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Spela Boule – med smak av Frankrike

  Avsluta mötesdagen med ett gott skratt, franska delikatesser och bubbel i glasen vid vår boulebana. "Boule Petanque" är en aktivitet som passar de flesta sällskap. Inga förkunskaper krävs, enkla regler, det är inte fysiskt krävande. Läs mer →

  Kräftfest

  Ta med energin från sommaren till uppstartsmötet med kollegorna. Här med hjälp av en härlig kräftfest med utsikt över äng och hav. Läs mer →

  Noga utvalt

  Låt sommarens energi följa med in i höstens arbete. Du har säkert själv upplevt hur möten förbättrats när de fyllts med energi, rörelse, samtal och inspiration. Vi tänker att ditt sensommarmöte borde ha inslag av glädje, utomhusaktiviteter och samspelsfokus och har därför plockat fram några tips på bra ingredienser. Söker du något helt annat eller vill du ta del av våra kostnadsfria aktiviteter på plats? Våra mötesexperter kommer guida dig på vägen mot målet.  Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Smeden

  Upp till 30 personer

  Folkbildaren 1

  Upp till 110 personer

  Folkets Hus 4

  Upp till 80 personer

  Bryggan

  Upp till 10 personer

  Folkbildaren 8

  Upp till 12 personer

  Smeden

  Upp till 12 personer