Börja dagen med ett pass Qi Gong

Förgyll ditt sensommarmöte

Tips på hur du enkelt förgyller ditt sensommarmöte

Låt sommarens energi följa med in i höstens arbete. Du har säkert själv upplevt hur möten förbättrats när de fyllts med energi, rörelse, samtal och inspiration. Vi tänker att ditt sensommarmöte borde ha inslag av glädje, utomhusaktiviteter och samspelsfokus och har därför plockat fram några tips på bra ingredienser. Söker du något helt annat eller vill du ta del av våra kostnadsfria aktiviteter på plats? Våra mötesexperter kommer guida dig på vägen mot målet.

Kräftfest – från 168* kr/person i tillägg till helpensionen

Vad hör inte sensommaren till om inte en kräftfest? Kicka igång höstens projekt med skratt, musik och goda smaker. På med kräfthatten och avsluta dagen med en buffé fylld av kräftor, lax, pajer, ostar och hembakat bröd. Mer information och prisuppgifter * hittar du här.

Fördrinkstilltugg  – 30 kr/st

Kurrande magar och kollegor som samlas efter dagens möte. Förgyll och förläng stunden med något gott att äta och dricka. Vi erbjuder ett stort urval av snittar till minglet.

Yoga – från 2 500 kr/grupp

Kom i balans med ett kortare yogapass på morgonen, eller skapa energi på eftermiddagen för att öka koncentrationen. Ett yogapass kan också vara en avslutning för att ge en skön känsla efter en lång dag. Konferensyogan fungerar i både små och riktigt stora grupper. Allt som behövs är en vanlig stol, och du yogar i dina vanliga arbetskläder. På bara 15 minuter kan ni få en helt ny känsla i gruppen. Har ni mer tid utlovas ett ännu bättre resultat.

Grillafton – fråga oss om pris

Avrunda arbetsdagen vid grillarna tillsammans med våra kockar. De lagar er en fantastisk grillmiddag med härliga smaker av äpple, tryffel och chipotle. Vi lovar fina råvaror av såväl kött, fisk och från växtriket. Om vädret tillåter dukar vi upp på vår trevliga uteplats eller vill ni hellre skapa en festplats på ängen? Här finns många alternativ för en trevlig grillafton – låt oss bolla idéer tillsammans!

Båt till mötet – fråga oss om pris

Möt upp arbetsgruppen på en båt i centrala Stockholm. På väg genom Stockholms skärgård äter ni något gott samtidigt som ni får chans att starta upp mötesdagen tillsammans under avslappnade former. Har ni kort om tid beställer vi RIB-båtar som tar er hit snabbt, enkelt och med vinden i håret.

Kreativ matlagning – från 6 500 kr/grupp

Laga en smakfull gourmetmiddag med finess. I vår matstudio erbjuder vi en gruppaktivitet som garanterat ger er gemenskap och en minnesvärd kväll tillsammans. Här får ni verktygen till att skapa en fantastisk måltid med tips och recept som du lätt kan använda hemma. Aktiviteten passar utmärkt för grupper upp till 25 personer, är ni fler fråga oss gärna så tar vi fram andra alternativ. Kanske passar det utomhus? Här kan du läsa mer om vad som ingår i aktiviteten.

Boule – utan kostnad

Boule är den ultimata aktiviteten för att umgås på ett lättsamt och avslappnat sätt. Ta tävlingen på blodigt allvar eller passa bara på att njuta av goda franska delikatesser samtidigt som spänningen tilltar. All utrustning till spelet lånar du i receptionen utan kostnad. Förslag på snacks och passande drycker hittar du här och kontakta gärna bokningen för mer information.

Delikorg – 95 kr/person

Surdegsbaguette, charkuterier, ostar, marmelad och oliver packat i en korg för att enkelt ta med till boulebanan, bryggan eller varför inte naturreservatet på udden.

Walk & Talk – 20 kr/person

Fyll mötet med energi och skapa nya insikter genom att flytta mötet utomhus. Den friska luften, rörelsen och mötet med djur och natur ger garanterad effekt. Vi packar en fikakorg så att ni kan avsluta med en skön fika vid havet eller tillsammans med fåren på udden.

Energikick – 65 kr/person

Starta dagen med en extra turbo. Förbeställ energishot, frukt och energibars till mötesrummet och alla får en perfekt start på dagen.

Teambuildingaktivitet – cirka 395 kr/person

Vill ni stärkas som grupp? Har ni ett nytt mål att jobba mot? Teambuildingaktiviteter är inte bara ett roligt inslag på mötet – de gör skillnad också. Vi erbjuder en stor variation av aktiviteter och hjälper dig ta fram rätt aktivitet vid rätt tillfälle. Prisexempel från 395 kr/person plus startavgift för aktiviteten Teamwork. Läs mer om några av våra aktiviteter här.

Detta är ett axplock av vad vi kan hjälpa dig med för att nå bäst resultat av mötet. Slå oss en signal på 08-555 381 00 så tar vi fram passande idéer till just ditt möte.

Samtliga priser är exklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella prisändringar.

Prata med våra experter

Hör av dig direkt till mig så hjälper jag dig vidare.

 • Bokning
 • Elisabet Schildt
 • 08-555 380 06
 • Maila mig
 • Våra övriga konferenserbjudanden

  Exklusivt erbjudande till föreningar

  Utvalda helger 2020 har vi ett konferenserbjudande speciellt riktat till föreningar som du inte vill missa! För endast 1 445 kronor per person ingår förmiddagskaffe med smörgås, lunchbuffé med varmrätt, soppa och salladsbuffé, eftermiddagsfika och middag. Läs mer →

  Vårmöte med det lilla extra

  När sommaren står inför dörren tror vi att ni gärna kombinerar mötet med en känsla av glädje, inspiration och sköna utomhusaktiviteter. Vårt naturnära läge med ängarna och havet precis intill bjuder in till aktiviteter, middagar och pauser i det gröna. Här finner du några tips på hur du enkelt förgyller ditt försommarmöte. Läs mer →

  Kvalitetssäkra mötet

  Ett helt unikt erbjudande på en personlig uppstartshjälp. För att höja kvalitén på ditt möte, skapa ett innehåll och insikter om vad som passar dig just nu. Läs mer →

  Vi på Runö erbjuder en stor variation av konferenslokaler och konferensmöjligheter

  Folkbildaren 13

  Upp till 10 personer

  Folkbildaren 5

  Upp till 6 personer

  Folkets Hus 2

  Upp till 80 personer

  Sättaren

  Upp till 13 personer

  Folkbildaren 8

  Upp till 12 personer

  Folkbildaren 4

  Upp till 30 personer