personal restaurang

Extrapersonal restaurang

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.     

Nu behöver vi stärka vårt team och söker extrapersonal till vår restaurang

 

Tjänsten innebär:

Servering av frukost, lunch, middag, för- och eftermiddagsfika till våra gäster,
Både buffé, tallriks – och fatservering
Sedvanliga arbetsuppgifter inom restaurang/matsal/festvåning
Gästkontakt
Varierade arbetstider efter behov


Kvalifikationer och kompetens:

Tidigare erfarenhet från servisarbete
Erfarenhet av att arbeta i bar är en fördel men inget krav
Bra svenska i tal och skrift
Känsla för service och kvalitét
Gärna körkort, bil och boende i norrort, då vi ligger en bit ifrån lokaltrafik

Tycker du om att bidra till att ge gästen den bästa upplevelsen, brinner för service och har en stolthet för kvalitét och är noggrann. Tveka då inte, utan skicka in din ansökan till oss snarast.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Maria Lindhe, Restaurangchef, tel. 08-555 380 00

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till maria.lindhe@runo.se senast den 30 oktober. Ange ”Extra servis” på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.
www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.