Konferensservice och lokalvård

Extrapersonal till vår städavdelning

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.

Nu söker vi extrapersonal till vår städavdelning  

Tjänsten innebär:
Lokalstäd i allmänna utrymmen och konferenslokaler
Förberedelser av konferenslokaler inför möten och konferenser
Städning av hotellrum
Gästkontakt
Varierade arbetstider efter behov

Kvalifikationer och kompetens:
Erfarenhet av lokalvård
Erfarenhet av städning på hotell
Bra svenska i tal och skrift
Känsla för service och kvalitét
Gärna körkort och bil då vi ligger en bit ifrån lokaltrafik

Tycker du om städarbete och har en stolthet för kvalitét och renlighet. Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Camilla Bäckström, Platschef, tel. 072 853 9509

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till camilla.backstrom@runo.se senast den 30 september. Ange Lokalstäd på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.
www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.