reception Runö Möten & Events

Extrapersonal till receptionen

Runö Möten & Events är konferensanläggningen som ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil från Stockholm, har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. Dessutom ett poolhus, bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen och KRAV-certifierade. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. 

Extrapersonal vid behov till vår reception

Vi söker dig som har erfarenhet av hotellbranschen, är serviceinriktad med sprudlande energi.


Dina arbetsuppgifter:

Ge våra gäster bästa tänkbara service.

Incheck, utcheck kassahantering, telefonväxel.

Administration före, under och efter gäster och kunders vistelse.

Leverera ett bemötande som förhöjer gästens vistelse och får dom att vilja komma tillbaka.


Kvalifikationer och kompetens:

Erfarenhet från hotellreception.

Brinnande intresse för service.

Vi söker en person vi kan kontakta för timanställning när vi har toppar i beläggningen eller vid sjukfrånvaro bland ordinarie personal. Arbetstiderna varierar mellan dagar, kvällar och helger. Tillträde sker så snart som möjligt.

Rekrytering sker löpande.


Vill du veta mera om tjänsten:

Kontakta Receptionschef Johanna Ahlin 076-140 62 80
Facklig representant för Vision är Maria Jansson 08-555 380 00

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till johanna.ahlin@runo.se senast den 13 mars. Ange Extrapersonal Receptionen på ärenderaden.

Läs mer om oss på under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.