Extrapersonal till receptionen

Vår konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil från Stockholm, har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och ett 30-tal mötesrum. Dessutom ett poolhus, bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events.

 

Extrapersonal vid behov till vår Reception

Vi söker dig som har erfarenhet från hotellbranschen, är serviceinriktad och har en sprudlande energi. Arbetet är varierande och självständigt och är en kombination av reception- och konferensservice. Du är spindeln i nätet och vi välkomnar dig som är lösningsorienterad och sprider en härlig stämning omkring dig.


Dina arbetsuppgifter:

Att ge våra gäster bästa tänkbara service.

Incheck, utcheck, kassahantering, telefonväxel.

Att ta emot och handleda kursledare, mötesarrangörer och gäster vid ankomst och under vistelsen.


Kvalifikationer och kompetens:

Erfarenhet från hotellreception.

Brinnande intresse för service.

 

Vi söker en eller flera personer som vi kan kontakta för timanställning när vi har toppar i beläggningen eller vid frånvaro av ordinarie personal. Med start från hösten 2019.

Läs mer om oss på under ”Om Runö” på vår portalsida, där hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Rekrytering sker löpande.


Vill du veta mera om tjänsten:

Kontakta Receptionschef Johanna Ahlin 076-140 62 80
Facklig representant för Vision är Maria Jansson 070-799 69 84


Välkommen med din ansökan
i form av ett personligt brev och CV till johanna.ahlin@runo.se senast den 2 juli. Ange Extrapersonal Receptionen på ärenderaden.

 

”Jag samtycker i samband med min ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.”


Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö
är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 80 anställda.