Familjedag, morsdagslunch på vackra Näsudden

Familjedag 26 maj

Välkommen till en familjedag på vårt vackra Näsudden

Söndagen den 26 maj, mellan 11.00 och 15.00, firar vi mor och tioårsjubileet av naturreservatet Näsudden med en fest för hela familjen. Ta chansen att prova familjeyoga, frisbeegolf och titta på de senaste miljöbilarna. Du bjuds på Agilityuppvisning och Popskolan fyller dagen med sköna toner och underhållning på hög nivå. Dessutom visar flera lokala föreningar upp sina verksamheter och en fotograf finns på plats för att ta ert familjeporträtt i grönskan.

Naturreservatet Näsudden

I år är det 10 år sedan Näsudden blev ett naturreservat. Naturen på halvön bjuder på vackra ängar, konstverk och direktkontakt med Trälhavet. Under en promenad på udden passerar du faktiskt historiska vikingalämningar och ett gravröse från järnåldern. Nu vill vi att även du ska upptäcka den vackra natur vi har inpå knuten.

Aktiviteter för hela familjen

Under dagen får hela familjen prova på olika aktiviteter som att spela boule med professionella ledare, yoga, gå en tipspromenad eller varför inte testa lyckan i vår fiskdamm? Dessutom säljer lokala keramiker sina fina varor i presentbutiken i huvudbyggnaden.

Morsdagslunch söndagen 26 maj

Fira mor med en smakfull lunch i trevlig miljö. Restaurangen som har utsikt över inloppet till Åkers kanal serverar en härlig lunch av skapad av svenska och KRAV-märkta råvaror.

Lunchen inleds med gott hembakt bröd från vårt bageri och en varmrätt gjord på väl valda ingredienser. Ni avslutar sedan med en dessertbuffé där vi bjuder på allt från crème brûlée & choklad mousse till ostar och hembakt fröknäcke.

Bokning
Lunchen serveras mellan 12.00 – 14.00

Säkra din plats genom att boka bord på tel: 08-555 380 00

Pris
295 kr inkl. ett glas mousserande vin. 249 kr/person inkl. alkoholfria bubblor
Barn 0-4 år gratis, 5-12 år 95 kr med betalande vuxen

Priset är inklusive moms. Pris för måltidsdryck tillkommer.

 

För dig som bara vill ha en kopp kaffe eller något litet att äta hittar du även det här.

Hitta till oss