Blommande forsythia

Fastighetsskötare

Runö Möten & Events ligger inbäddad på en egen halvö i Åkersberga, 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. Här finns 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och ett 30-tal mötesrum. Dessutom poolhus, bastu, gym och fantastiska omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen. 

Vår vision är gränslösa möten. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse. Runö Möten & Events har utvecklats i ett snabbt tempo de senaste åren och i dag är vi en kvalitativ, väl etablerad anläggning inom mötesindustrin.

Vi söker nu en fastighetsskötare med trädgårdsansvar

I arbetet som fastighetsskötare med trädgårdsansvar på Runö ingår du i fastighetsavdelningen som i dagsläget består av 5 personer. Vi utför de flesta förekommande fastighetsarbetena i egen regi. Dessutom innebär arbetet olika former av service till verksamheten.

Du bör ha ett brett tekniskt kunnande, praktisk erfarenhet av fastighetsskötsel och erfarenhet av (samt ett brinnande intresse för) skötsel och utveckling av utemiljö. B-körkort är ett krav. Då vi har en utemiljö som skiftar mellan parkmiljö och skogsmark så är kunskap om allt från blommor till trädfällning önskvärd. Maskinvana är ett krav, röjsågsutbildning samt motorsågskörkort önskvärt.

I arbetet ingår kontakter med våra gäster, hyresgäster, anställda och leverantörer varför du ska vara serviceinriktad, ha en god samarbetsförmåga samt vara lyhörd för gästens behov. Tjänsten innebär även viss tjänstgöring på kvällar/helger.

Vi ser helst att du bor i eller i närort till Åkersberga.

Läs mer om oss på www.runo.se. Där kan du även läsa om vår verksamhetsidé, vi vill också att du ställer upp på vår värdegrund som omfattar alla människors lika värde. Runö Möten & Events är en del av den Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö.

Tjänsten som ska tillsättas är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta fastighetschef Mats Andersson, tel: 08-555 380 75, e-post: mats.andersson@runo.se
Facklig representant för Kommunal är José Rocha, tel: 08-555 380 21, e-post: jose.rocha@runo.se 

Välkommen med din ansökan
Har du de kvalifikationer vi efterfrågar ser vi fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV till mats.andersson@runo.se senast den 7 september. Rekrytering sker löpande. Ange ”Fastighetsskötare” på ärenderaden.

Jag samtycker i samband med min ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.