personal restaurang

Hovmästare med gästupplevelse, service & värdskap i fokus

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.     

Nu söker vi en HOVMÄSTARE som har servicen i sitt hjärta och tar sig an arbetsuppgifterna med driv & kraft. Du arbetar på ett strukturerat sätt och är en stark lagspelare. Har öga för kvalité samt de små detaljerna. En förmåga att snabbt ställa om vid oförutsedda händelser och behålla lugnet under stressiga situationer är en grundförutsättning för att lyckas i denna fartfyllda verksamhet.

I restaurangen serveras frukost, lunch och middagar. Vi ansvarar även för baren samt servering av för- och eftermiddagsfika till våra konferensgäster.

Arbetet som hovmästare innebär både operativa och administrativa uppgifter i en härlig mix. Du är delaktig i de dagliga arbetsuppgifterna på avdelningen där du både leder och säkerställer en god servicenivå samt entusiasmerar och utvecklar arbetsgruppen. Vana att leda ett team både på den mindre middagen och den stora banketten. Våra gäster kan vara allt från den lilla arbetsgruppen till det stora företagseventet med galamiddag i Runöhallen vilket ger stor variation i arbetsuppgifterna. Till viss del även privata tillställningar och arrangemang.


Tjänsten innebär:

Att leda det dagliga servicearbetet och säkerställa en hög servicenivå
Vara med i den dagliga driften i matsal
Se till att företagets rutiner följs och utvecklas
Varierade arbetstider


Kvalifikationer och kompetens:

Fem års erfarenhet av matsalsarbete med daglig arbetsledning
Genuin känsla för service och värdskap
God samarbetsförmåga och flexibilitet
Driven gällande merförsäljning
B-körkort och tillgång till bil (då vi ligger en bit från kommunala färdmedel)
Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
Grundläggande datorkunskap
Målmedveten
Kvalitets och varumärkestänk som ger trygghet åt medarbetare och gäst
Bankett- och konferensverksamhet

Meriterande: Sommelierutbildning motsvarande WSET level 3 eller gedigen vinkunskap samt arbete i bar.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.
www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Brinner du för service, god mat och dryck och vill utvecklas med oss, tveka inte att söka.
Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men snarast möjligt.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Maria Lindhe, tel. 076 140 62 50

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till maria.lindhe@runo.se senast den 3 september. Ange Hovmästare på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.