Middag med underhållning i Runöhallen

Hovmästare

Runö Möten & Events ligger på en egen halvö i Åkersberga, 30 minuter från Stockholm och 40 minuter från Arlanda. Här finns 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. Här finns pool, bastu, gym och fantastiska omgivningar. En inspirerande plats för möten mellan människor.

Vi söker en driven Hovmästare till Runö Möten & Events, som är flexibel och sprider glädje och energi till både gäster och medarbetare.

Hos oss arbetar du med gästupplevelsen i såväl restaurang, café och bar. Våra gäster är enskilda hotellgäster likväl som storslagna event med hundratals deltagare. Detta innebär stor variation i arbetsuppgifterna.

Vi arbetar efter devisen att ”Alla möten är stora möten”. Vi tycker att alla möten, oavsett antal deltagare, är en stor händelse.

Vi är stolta över att Runö Möten & Events är Svanen och KRAV-certifierade.

Vi tror att du:
• Brinner för mat, dryck och service
• Alltid har fokus på gästen och tycker om att ge det lilla extra
• Har erfarenhet av större events eller tycker att det vore kul att lära sig
• Är ansvarsfull och kan arbeta självständigt såväl som i grupp
• Tycker om att vara spindeln i nätet
• Hittar det enkla i det svåra och ser möjligheter före hinder.
• Har relevant utbildning
• Uppskattar varierade arbetstider

Vill du veta mer om våra verksamheter se www.runo.se. Runö Möten & Events är en del av den Ideella föreningen LOs Folkhögskola Runö och vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk samt kulturell mångfald.

Tjänsten är på 100 % med 6 månaders provanställning med varierande arbetstider.

Har du frågor?
Kontakta restaurangchef Ann-Sofie Janson tel: 076-140 32 21, ann-sofie.janson@runo.se

Välkommen med din ansökan
Har du de kvalifikationer vi efterfrågar ser vi fram emot din ansökan i form av ett personligt brev och CV till ann-sofie.janson@runo.se senast den 15 december 2019. Ange referens Hovmästare. Rekrytering sker löpande.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja mina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.