julklappar gåva julgran Runö

Ensam julgran söker klappar

Sprid julglädje till de som behöver den mest

Nu är det många av oss som längtar efter en stämningsfull jul och vi tillsammans med Svenska Kyrkan, Berga Second hand & Majblomman vill sprida julglädje till så många vi bara kan. Du kan också vara med att bidra, genom att ge ett behövande barn en gåva. I vår lobby finns en julgran där vi fram till den 17 december samlar in klappar som ska sprida glädje till jul.

Hur?
Lämna din inslagna klapp under vår gran och märk paketet med vilken ålder och kön den passar till. Tänk på att barnen sällan får nya saker och att klappen gärna får vara något som ett barn vill ha, inte bara något som de behöver. Vi tänker att julklappen kan ha ett värde runt 200 kronor. Du som lämnar en klapp bjuds samtidigt på kaffe och pepparkaka.

När?
Fram till den 17 december 2018. Våra öppettider varierar, men måndag till torsdag 8.00-21.00 och fredagar 8.00-16.00 kan vi garantera att kaffet är varmt.

Var?
Julgranen finner du i lobbyn på Runö Möten & Events. Du hittar en vägbeskrivning här.

Vad händer sen?
Vi gör detta i samarbete med Svenska Kyrkan i Österåker, Berga Second Hand och Majblomman. De hjälper oss att ge klapparna till de personer i vårt närområde som behöver dem mest.

Berga Second Hand
Har du fina, begagnade leksaker du gärna skänker vidare? Lämna dem oinslagna till Berga Second Hand så kommer även dem att glädja barn i jul.

Tack för att du hjälper oss att hjälpa!