kock, mat, restaurang

Kock med råvara och smak i fokus

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest.     

Vi söker dig som tycker om att jobba med förstklassiga råvaror och skiftande menyer. I arbetsuppgifterna ingår arbete vid lunch, middag och ibland matlagningskurser & andra event. Vi är stolta över vår mat och höga gästnöjdhet och din prestation är otroligt viktig då du påverkar gästens helhetsupplevelse.


Vi tror att du:

Vill laga och presentera varierad mat som motsvarar våra gästers förväntningar. Bidrar till en härlig, glad och positiv miljö på arbetsplatsen. Är en del i att avdelningen når uppsatta mål, och bidrar till att köket arbetar i enlighet med satta standards och riktlinjer. Genuint intresse för råvaror och nyfiken på trender inom mat.


Vi söker dig som har:

Relevant kockutbildning.
Minst 5 års erfarenhet av arbete från restaurang.
Goda mat och råvarukunskaper.
Behärskar svenska i tal och skrift.

 

Vi erbjuder:

Ett rullande schema där det är lika mycket kvällar som dagar och vid vissa toppar arbetar vi lite mer för att sedan vara lediga vid jul och sommar.
Friskvårds bidrag
Utbildning
Härlig skärgårdsmiljö och trevliga arbetskompisar.

Vi ligger ca 2,5 km från allmänna kommunikationer och arbetstiderna är varierande, varför det är en fördel om du har tillgång till egen bil.

Tjänsten är 100 % med start snarast möjligt eller enligt överenskommelse.

Läs mer om vår hotell- och konferensanläggning på www.runo.com, där får du bland annat inblick i vårt hållbarhetsarbete, vårt varierade utbud och dom många möjligheter vi erbjuder våra gäster.
www.runo.se under ”Om Runö” hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Vill du veta mera om tjänsten:
Kontakta Mikael Forssell, tel. 08 555 350 27

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till mikael.forssell@runo.se senast den 10 september. Ange Kock på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.