konferenstekniker till Runö Möten & Events

Konferenstekniker

Runö Möten & Events hotell- och konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil norr om Stockholm. Vi har 220 hotellrum, en eventhall på 800 kvm och ett 30-tal mötesrum. En restaurang och gott om ytor för umgänge. Allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Vår familjära känsla trots den stora verksamheten, variationen av arrangemang och den vackra natursköna arbetsmiljön, det är det våra medarbetare värdesätter mest. Anläggningen är Svanen-certifierad och restaurangen är även KRAV-certifierad.

Vi söker nu en konferenstekniker

Arbetet som konferenstekniker är varierande och spänner över ett brett område. Du har totalansvar för AV-utrustning och drift vilket innebär aktiv konferenssupport i våra lokaler och många events. Övergripande arbetsområden är:

• Riggning och förberedelser inför och under konferenser och events
• Teknikstöd till kund under stora events i eventhallen
• Underhåll av befintlig konferensteknik
• Kontaktperson vid tekniskt avancerade bokningar
• Inköp och implementering av AV utrustning
• Internutbildning av samtlig teknisk utrustning samt intern service
• IT länken mellan drift och systemleverantör av våra hotell/affärssystem

Du är med i driftsplanering och deltar även när teknikdelen är en viktig del i säljprocesser och i kontakt med kund.

Vi vill att du ska vara vår HJÄLTE, vilket hos oss betyder att du ska kunna vår teknik bäst. Att du ska veta vad vi behöver härnäst för att överträffa kundens förväntan eller i alla fall alltid kunna bemöta denna och att din kraft och kunskap landar perfekt hos våra kunder, samarbetspartners och internt.

För övrigt arbetar du nära vår IT avdelning. Därför är ett allmänt brett tekniskt kunnande, intresse av teknikutveckling och vana att arbeta i IT-system en fördel. Erfarenhet av hotelldatasystem, kassasystem, telefoni, hemsidor, digitala plattformar och WiFi är en fördel.

Att lyckas prata teknik med väl insatta men också motsatsen på ett lyckat sätt är nödvändigt i rollen. Att du i vårt gäng är en glad, social, positiv själ som såklart är bra på att planera, samarbeta och prioritera är viktigt. Du har förmågan att kommunicera väl med våra kunder och gäster, ha många bollar i luften samt att du är effektiv och prestigelös. Vi är ett team där var och ens självständighet och samarbetsstyrka är en viktig pusselbit.

Du behöver behärska svenska och engelska väl i tal och skrift.
Erfarenhet av arbete som konferenstekniker inom hotell och konferens är starkt meriterande.
Då vi ligger en bit från lokaltrafik tror vi att du har körkort och egen bil.
Arbetstiden ofta vardagar dagtid men vi följer driften varför helger och kvällar förekommer.

Läs mer om oss på www.runo.se. Vi förutsätter att du vill arbeta för vår verksamhetsidé som beskrivs på vår hemsida under fliken Om oss.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta verksamhetschef Robert Ekstrand, tel: 070-633 04 42, e-post: robert.ekstrand@runo.se
Facklig kontaktperson för Vision är Marie R. Latva, tel: 08-555 382 72, e-post: marie.r.latva@runo.se

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till robert.ekstrand@runo.se senast den 31 maj 2022. Ange Konferenstekniker på ärenderaden.

Du som söker samtycker i samband med din ansökan till att Runö Möten & Events får nyttja dina personuppgifter i syfte att genomföra rekryteringsarbetet kopplat till detta rekryteringsärende i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR). Personuppgifter sparas i upp till 24 månader.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum samt hotell- och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 60 anställda.