KRAV

KRAV

Välkommen till vår KRAV-certifierade restaurang

Runö Möten & Events restaurang serverar så många KRAV-märkta varor att vi med stolthet får behålla vår KRAV-certifiering. Flaggan vajar på sin stång som ett kvitto på att det viktiga hållbarhetsarbetet går framåt.

Att vi, som en av få konferensanläggningar, har det fina certifikatet betyder inte bara att ni serveras bra säsongsanpassad mat här, utan att vi även slår ett slag för hela ekosystemet. Vi bidrar gemensamt till att man behandlar djur med värdighet, slipper bekämpningsmedel som bidrar till utrotningen av många djurarter och mycket mer. All personal har genomgått en KRAV-utbildning och vi älskar att dagligen utmana oss själva att bli ännu bättre.

Kraven som ställs på oss utvärderas löpande för att säkerställa att minst 20 % av våra råvaror är KRAV-märkta. Den senaste granskningen gav oss med beröm godkänt och vi får fortsätta stoltsera med vår certifiering.

 

Varför välja KRAV-märkt?

Renare miljö och bättre hälsa

Ökad biologisk mångfald

Bättre arbetsvillkor

Minskad klimatpåverkan

Bättre djurvälfärd

Alltid extra kontrollerat

Så vad betyder allt detta, här kan du läsa mer om varför du ska välja KRAV-märkt mat.

Runö Möten & Events miljöarbete

Varje år förbättrar vi miljöarbetet i både stort som smått. Det handlar om allt från att plocka bort sugrören av plast till att vi installerat nya värmepumpar. Som Svanen-märkt anläggning arbetar vi ständigt med att minska klimatbelastningen vad gäller energi, vatten, städkemikalier, matråvaror och avfall. Här kan du läsa mer om vår solcellsanläggning och våra miljömål.

Välkommen till Runö Möten & Events – en plats där varje litet möte eller spektakulärt event arrangeras med omtanke och engagemang för dig som gäst och vår natur.