KRAV-märkt

Nu är vår frukostbuffé KRAV-märkt

Det viktigaste för oss är att du som gäst är nöjd med din upplevelse. Självklart betyder det att du ska erbjudas samma näringsriktiga och hållbara kost hos oss som du väljer hemma.

Vi har länge använt närproducerade, KRAV-märkta och ekologiska råvaror i så stor utsträckning vi haft möjlighet till. Och nu har vi tagit steget och KRAV-certifierat vår frukost. Det betyder att ett stort antal råvaror på frukostbuffén är märkta med KRAV. Det betyder också att vi gör allt vi kan för att minska matsvinnet och locka dig till att välja våra rätter som gör minst åverkan på vår miljö.

– Har du inte provat våra vegetariska rätter ännu? Då tycker jag att du ska göra det på ditt nästa besök, säger Mikael Forssell, kökschef. Den får vi alltid så mycket beröm för.

Visste du att när du väljer KRAV-märkta varor så slår du ett slag för hela ekosystemet? Det handlar inte bara om att du som person får i dig hälsosammare mat. Du bidrar även till att man behandlar djur med värdighet, slipper bekämpningsmedel som bidrar till utrotningen av många djurarter och mycket mer. Detta ligger förstås oss varmt om hjärtat och går helt i linje med våra andra miljömål och Svanen-certifieringen.