Konferensservice och lokalvård

Konferensservice och lokalvård

Vår konferensanläggning ligger vackert beläget på en egen halvö i Åkersberga, 3 mil från Stockholm, har 220 gästrum, en eventhall på 800 kvm, 9 gästhus och ett 30-tal mötesrum. Dessutom ett poolhus, bastu och gym, allt omgivet av fantastiska skärgårdsnära omgivningar. Runö Möten & Events är miljömärka enligt Svanen. Vi tycker att alla möten oavsett antal deltagare är en stor händelse och sätter värdskapet i fokus för både stora och små möten och events.

 

Tycker du om att städa och arbeta med service? 

Är du en positiv och noggrann person, som har fokus på helt och rent och ett sinne för detaljer? Är du flexibel och kan prioritera och se lösningar? Är du en omtänksam och lagspelande kollega? Då är detta ett arbete som kan passa dig. Vi söker nu en vikarie för vår föräldralediga kollega och erbjuder ett varierat arbete i naturnära skärgårdsmiljö.


Dina arbetsuppgifter:

Städa och förbereda konferenslokaler samt i viss mån av möblering.

Konferensservice i möteslokaler.

Städa hotellrum, pool och gym. Städa och vårda lokaler och offentliga ytor.

Delta vid stora arrangemang i Eventhallen. Städning, konferensservice och omriggning.

Visst administrativt arbete.


Kvalifikationer och kompetens:

Erfarenhet inom rumsstäd och lokalvård, hotell- och konferensservice.

Lätt för att samarbeta och en flexibel inställning.

Behärskar det svenska språket väl i tal och skrift.

Datavana.

God kommunikatör såväl internt som mot våra gäster.

Lösningsorienterad.

 

Denna tjänst är ett vikariat, heltid, t.o.m mars 2019, med eventuell möjlighet till förlängning. För mångfaldens skull ser vi med glädje manliga kandidater.

Brinner du för möten med människor och hotell- och konferensvärlden och vill utvecklas tillsammans med oss? Tveka då inte, utan skicka in din ansökan snarast.

Läs mer om oss på under ”Om Runö” på vår portalsida, här hittar du vår verksamhetsidé och värdegrund som vi vill att du delar. Runö eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter etnisk och kulturell mångfald.

Rekrytering sker löpande. Tillträde enligt överenskommelse men snarast möjligt.


Vill du veta mera om tjänsten:

Kontakta Chefshusfru Katarina Collin 076-140 62 56
Facklig representant för Kommunal är José Rocha 073-738 53 40

Välkommen med din ansökan i form av ett personligt brev och CV till katarina.collin@runo.se senast den 15 december. Ange Lokalvård på ärenderaden.

Ideella Föreningen LO:s folkhögskola Runö
är huvudman för Runö folkhögskola, Runö Folkhögskola & Utvecklingscentrum och konferensanläggningen Runö Möten & Events. Föreningen har sitt säte på en egen halvö utanför Åkersberga, vi har funnits här sedan 1952. Vi är idag totalt ca 80 anställda.